search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:46
MENU CLOSE

Ο ΙΣΑ καταδικάζει τις απολύσεις και την καταχρηστική μείωση των αποδοχών των γιατρών που συνεργάζονται με ιδιωτικά κέντρα

16.04.2020 10:43
Ο ΙΣΑ καταδικάζει τις απολύσεις και την καταχρηστική μείωση των αποδοχών των γιατρών που συνεργάζονται με ιδιωτικά κέντρα - Media

 

Ο ΙΣΑ καταδικάζει τις απολύσεις και την καταχρηστική μείωση των αποδοχών των γιατρών που συνεργάζονται με ιδιωτικά κέντρα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης -φαινόμενα που παρατηρούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα- και επεξεργάζεται σχέδιο για τη στήριξη των μελών του.

Οι δράσεις του ΙΣΑ για την υγειονομική θωράκιση της χώρας και τη στήριξη του ιατρικού κόσμου, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης και παλεύει να διατηρήσει ανοιχτά τα ιατρεία μέσα στη μεγάλη κρίση που περνάει η χώρα μας, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων στο πλαίσιο της συνεδρίασης του ΔΣ που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη. Επιπρόσθετα τονίστηκε ότι πρέπει τόσο οι δημόσιες δομές υγείας όσο και τα ιδιωτικά κέντρα να παρέχουν όλα τα μέσα προφύλαξης στο ιατρικό προσωπικό και να τους διασφαλίζουν ασφαλείς συνθήκες εργασίας.

«Ο ΙΣΑ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην επιδημία και με τις πρωτοβουλίες που πήρε και τις δράσεις του έχει συμβάλει σημαντικά στη στήριξη των πολιτών και στην υγειονομική θωράκιση της χώρας», αναφέρει ο πρόεδρός του Γιώργος Πατούλης. Παράλληλα, προσθέτει, καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να στηρίξει τα μέλη του και επεξεργάζεται σχέδιο προς αυτή την κατεύθυνση. «Είμαστε αποφασισμένοι να εξαντλήσουμε όλα τα μέσα για να στηρίξουμε τον ιατρικό κόσμο που απέδειξε το υψηλό επιστημονικό επίπεδό του και τη δέσμευσή του απέναντι στον ασθενή. Ειδικά οι νέοι γιατροί πρέπει να αγκαλιαστούν από την πολιτεία για να παραμείνουν στη χώρα μας. Είμαστε με όλες τις δυνάμεις μας δίπλα στον ασθενή και στον ιατρικό κόσμο», καταλήγει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:45