search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:28
MENU CLOSE

Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ – Λόγω εκπαιδευτικών προγραμμάτων και Ιερών Ακολουθιών

17.04.2020 07:48
Πρόταση για αύξηση μισθών στα στελέχη της ΕΡΤ με την έρευνα της Korn Ferry - Media

 

Η ΕΡΤ είναι η μεγάλη κερδισμένη των ημερών καθώς έχει κερδίσει μαζί με το στοίχημα της ενημέρωσης, το ενδιαφέρον των τηλεθεατών λόγω των μεταδόσεων της εκπαιδευτικής τηλεόρασης, αλλά και των ακολουθιών του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει και από τα συγκεντρωτικά μηνιαία στοιχεία που εξέδωσε η Nielsen, η ΕΡΤ1 με την επιλογή της να βρίσκεται σε διαρκή ροή ενημέρωσης από τις 5.30 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, πέτυχε τον Μάρτιο μεσοσταθμική τηλεθέαση 5,9%. Υπογραμμίζεται μάλιστα ότι αυτή είναι η υψηλότερη τηλεθέαση που έχει πετύχει η ΕΡΤ1 το τελευταίο επτάμηνο γεγονός που από μόνο του δείχνει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών στον τρόπο που καλύπτει τις εξελίξεις γύρω από την πρωτοφανή κρίση του κορωνοιού. Είναι δε αξιοσημείωτο ότι σε σύγκριση με τον Φεβρουάριο, το σύνολο των ιδιωτικών καναλιών –με την εξαίρεση του ΣΚΑΪ- είδαν τα ποσοστά τους να υποχωρούν, προφανώς γιατί η κρίση τα εξανάγκασε να σταματήσουν ή να περιορίσουν τις ψυχαγωγικές τους εκπομπές.

Άνοδος στα ντοκιμαντέρ και τα αφιερώματα

Η επιτυχία της ΕΡΤ, ωστόσο, δεν περιορίζεται στην ΕΡΤ1. Άνοδο τηλεθέασης βλέπουν τις τελευταίες εβδομάδες και όλα τα άλλα κανάλια της ΕΡΤ.

Η ΕΡΤ2 και η ΕΡΤ3 λόγω και της μετάδοσης της εκπαιδευτικής τηλεόρασης, ξένων σειρών, ντοκιμαντέρ αλλά και των Ακολουθιών, έχουν σχεδόν διπλασιάσει τα ποσοστά τους, ενώ και το EΡΤ sports βλέπει καθημερινά τα ποσοστά του να ανεβαίνουν λόγω της επιλογής να μεταδοθούν μέσα στην κρίση αφιερώματα σε σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις του παρελθόντος και σε μεγάλους Ελληνες αθλητές.

Η τηλεθέαση τον Μάρτιο

Είναι χαρακτηριστικό ότι το τελευταίο τριήμερο η ΕΡΤ αθροιστικά πέτυχε διψήφια ποσοστά στα τέσσερα κανάλια της και συγκεκριμένα 10,9% τη Μεγάλη Δευτέρα, 11,7% τη Μεγάλη Τρίτη και 11% χθες, κατακτώντας έτσι την τρίτη θέση της τηλεθέασης.

Πηγή: thetoc

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:27