search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:25
MENU CLOSE

Τομ Χανκς: Το δώρο και το τρυφερό μήνυμα σε 8χρονο που οι συμμαθητές του αποκαλούν «κορωνοϊό»

23.04.2020 11:46
Τομ Χανκς: Το δώρο και το τρυφερό μήνυμα σε 8χρονο που οι συμμαθητές του αποκαλούν «κορωνοϊό» - Media

Είναι γεγονός ότι τα παιδιά λόγω του αυθορμητισμού τους μπορούν να γίνουν πολύ σκληρά. Αυτό το πρόσωπό τους γνώρισε ένας 8χρονος από την Αυστραλία, ο οποίος δέχτηκε μπούλινγκ εξαιτίας του ονόματός του.

Ο μικρός ονομάζεται Corona De Vries, κάτι που στάθηκε αφορμή από τους συμμαθητές του να τον αποκαλούν κορωνοϊό. Το μικρό παιδί βρήκε, ωστόσο, έναν ανέλπιστο σύμμαχο, που δεν είναι άλλος από τον Τομ Χανκς.

Ο μικρός έστειλε ένα γράμμα στον ηθοποιό, εκφράζοντας τη λύπη του για το γεγονός ότι είχε προληφθεί από τον ιό, ενώ μεταξύ άλλων, του αποκάλυψε το μπούλινγκ που δέχεται.

Ο Τομ Χανκς δεν έχασε χρόνο. Σύμφωνα με την αυστραλιανή τηλεόραση, έστειλε στον πιτσιρικά μια συλλεκτική γραφομηχανή Corona και ένα γράμμα στο οποίο του έγραφε τα εξής:

«Το γράμμα σου έκανε και εμένα και την σύζυγό μου να νιώσουμε υπέροχα! Να ξέρεις ότι είσαι ο μόνος άνθρωπος που ξέρω με αυτό το όνομα το όνομα Κορόνα σαν το δαχτυλίδι του Ήλιου και σαν ένα στέμμα. Πιστεύω ότι αυτή η γραφομηχανή σου ταιριάζει και να ρωτήσεις έναν μεγαλύτερο πως λειτουργεί. Χρησιμοποίησέ την να μου απαντήσεις».

Το υστερόγραφο ήταν: Υ.Γ. Να ξέρεις ότι απέκτησες έναν φίλο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:25