search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:51
MENU CLOSE

Τηλεδιάσκεψη-«κόλαση»: Ο υπουργός ξέχασε το μικρόφωνο ανοιχτό και άρχισε τα… γαλλικά (Video)

23.04.2020 17:07
Τηλεδιάσκεψη-«κόλαση»: Ο υπουργός ξέχασε το μικρόφωνο ανοιχτό και άρχισε τα... γαλλικά (Video) - Media
 
Με την πανδημία του κορωνοϊού, η τηλε-εργασία και η ευρεία χρήση της τεχνολογίας, από πολυτέλεια μετατράπηκε σε αναγκαιότητα, λόγω της υποχρεωτικής κοινωνικής απομόνωσης.
 
Ωστόσο, φαίνεται ότι η εξοικείωση με τη νέα πραγματικότητα δεν είναι εύκολη για κάποιους, με αποτέλεσμα να συμβαίνουν… επικές γκάφες.
 
Όπως αυτή στην οποία υπέπεσε ο υπουργός Υγείας της Ουαλίας, Βον Γκέτινγκ, στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με αρκετούς συναδέλφους του.
 

Σε κάποια φάση, ο Γκέτινγκ ξέχασε το μικρόφωνο ανοιχτό και, μάλλον απευθυνόμενος στον εαυτό του και σχολιάζοντας κάποια συνάδελφό του, ακούστηκε να λέει:«What the f**k is the matter with her?».
 

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, η αντίδραση των υπολοίπων συμμετεχόντων στην τηλεδιάσκεψη ήταν… αναμενόμενα σοκαρισμένη.
 

Ο Γκέτινγκ επιχείρησε να κάνει… διαχείρηση κρίσης και στο Twitter έγραψε: «Προφανώς και νιώθω ντροπιασμένος για το σχόλιο που έκανα. Της έστειλα ένα μήνυμα που της ζητούσα συγγνώμη και προσφέρθηκα να της μιλήσω, αν το ήθελε».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:51