search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:48
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον πατέρα που σκότωσε τον γιο του στην Πυλαία

27.04.2020 11:16
Θεσσαλονίκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον πατέρα που σκότωσε τον γιο του στην Πυλαία - Media

 

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία στον πατροκτόνο, ο οποίος με την κυνηγητική καραμπίνα που είχε στο σπίτι πυροβόλησε έξι φορές τον γιο του στην είσοδο του ημιυπόγειου που διέμενε η οικογένεια επί της οδού Λόρδου Βύρωνα, άσκησε το μεσημέρι της Δευτέρας η εισαγγελέας.

Ο δράστης παραπέμθηκε να απολογηθεί στον πέμπτο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Πριν από τη μεταγωγή του ενώπιον της εισαγγελικής Αρχής ο 63χρονος ζήτησε να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση για την πιστοποίηση τραυμάτων που φέρεται να υπέστη κατά τη διάρκεια του αιματηρού επεισοδίου.

Κατά τη σύλληψή του μάλιστα είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζουν να συγκλονίζουν οι μαρτυρίες αλλά και τα όσα είπε ο ίδιος ο δράστης στους αστυνομικούς για το φονικό του 32χρονου άνδρα από τον ίδιο του τον πατέρα στην Πυλαία, στη Θεσσαλονίκη.

Ο δράστης του εγκλήματος, φέροντας σημάδια από τα χτυπήματα που δέχτηκε από τον γιο του, φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς πως είχε αγανακτήσει με την κατάσταση και πως φοβόταν για την ζωή του, αλλά και τη ζωή των υπολοίπων μελών της οικογένειας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:44