search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:27
MENU CLOSE

Ατακτούλης δημοσιογράφος πιάστηκε στα πράσα: Έκανε εκπομπή από το σπίτι του και πίσω του πέρασε μια γυμνή γυναίκα που δεν ήταν η σύζυγος του (Video)

29.04.2020 17:51
Ατακτούλης δημοσιογράφος πιάστηκε στα πράσα: Έκανε εκπομπή από το σπίτι του και πίσω του πέρασε μια γυμνή γυναίκα που δεν ήταν η σύζυγος του (Video) - Media

 

Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη λέει μια προιμία, και στην περίπτωση που θα διαβάσετε ταιριάζει γάντι. Με τον κορωνοϊό δεν είναι λίγοι οι δημοσιογράφοι που δεν πηγαίνουν στο κανάλι τους αλλά σχολιάζουν από το σπίτι τους μέσω skype, ή και ακόμη κάνουν και εκπομπή από το σπίτι τους.
Ο Ισπανός αστέρας των ειδήσεων, Αλφόνσο Μέρλος έκανε μια εκπομπή ζωντανά από το σπίτι του και σχολίαζε την επικαιρότητα. Ξαφνικά έκπληκτοι οι τηλεθεατές είδαν να περνάει από πίσω του μια ημίγυμνη καλλίγραμμη κοπέλα, η οποία δεν είχε καταλάβει ότι ο Αλφόνσο ήταν ζωντανά στον αέρα. 


Για όσους γνωρίζουν η ημίγυμνη κοπέλα δεν ήταν η γυναίκα του παρουσιαστή αλλά η μαθητευόμενη δημοσιογράφος Αλεξία Ρίβας. Το τηλεφωνικό κέντρο του κναλιού στην κυριολεξία έπεσε από τα τηλεφωνήματα των τηλεθεατών οι οποίοι άρχισαν να κάνουν πλάκα και να ζητούν τη διεύθυνση του σπιτιού του Αλφόνσο. 
Λίγες ώρες αργότερα ο Αλφόνσο αναγκάστηκε να προβεί σε μια δήλωση όπου διευκρίνιζε ότι πλέον έχει χωρίσει με τη σύζυγο του Μάρτα Λόπεζ και πως η προσωπική του ζωή δεν αφορά κανέναν. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:24