16/07/2020 16:24:09

«Μπερδεμένοι» στην κυβέρνηση: Ύφεση 10% «βλέπει» ο Κυρ. Μητσοτάκης, 4,7% ο Χρ. Σταϊκούρας (Video)

«Μπερδεμένοι» στην κυβέρνηση: Ύφεση 10% «βλέπει» ο Κυρ. Μητσοτάκης, 4,7% ο Χρ. Σταϊκούρας (Video) - Media

 

«Φαίνεται να υπάρχει συναίνεση μεταξύ των περισσότερων ευρωπαϊκών χωρών, ως προς το τι θα μπορούσε να συμβεί, για ένα ποσοστό περίπου 10%, κάτι που αποτελεί πολύ μεγάλη συρρίκνωση της δραστηριότητας», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στο CNN όταν ρωτήθηκε για το ποσοστό της ύφεσης που αναμένεται φέτος. 

Την περασμένη Πέμπτη, από τη Βουλή, ο πρωθυπουργός δεν θέλησε να κάνει προβλέψεις, ενώ με τα όσα είπε στο CNN, αντέκρουσε, όχι μόνο τον εαυτό του, αλλά και τις εκτιμήσεις του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, ο οποίος, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, κάνει λόγο για ύφεση της τάξεως του 4,7% όταν απευθύνεται σε κοινό εντός Ελλάδας και σε 7,9%, απευθυνόμενος στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Αλήθεια, με ποιο σενάριο γίνεται ο σχέδιασμος αντιμετώπισης της κρίσης; Αν γίνεται, δηλαδή», τόνισε για τις προβλέψεις… εξωτερικού και εσωτερικού του πρωθυπουργού, ο Νίκος Παππάς.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.