search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:01
MENU CLOSE

Απέδρασε από σπίτι που εργαζόταν ως σκλάβα του σεξ

06.05.2020 13:52
Απέδρασε από σπίτι που εργαζόταν ως σκλάβα του σεξ - Media

 

Μια γυναίκα βρέθηκε να περιπλανιέται στους δρόμους αφού διέφυγε από σπίτι όπου αναγκάστηκε να εργαστεί ως σκλάβα του σεξ.

Αστυνομικοί κλήθηκαν από κατοίκους σε δρόμο στο Σάλφορντ του Γκρέιτ Μάντσεστερ στις 7.30 π.μ. στις 2 Μαΐου, στη Μ. Βρετανία.

Εκεί βρήκαν μια γυναίκα, περίπου 20 ετών, που πιστεύουν ότι είχαν ταξιδέψει στην περιοχή έξω από το νομό αφού ζήτησε βοήθεια από έναν οδηγό φορτηγού, αναφέρει το Manchester Evening News.

Μετά από αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα είχε δραπετεύσει από άγνωστο σπίτι όπου την ανάγκαζαν να εργαστεί ως σκλάβα του σεξ.

Όταν βρέθηκε, η γυναίκα φορούσε μπλε τζιν μπουφάν και σκούρο φόρεμα.

Η αστυνομία είπε ότι έχει καστανά μαλλιά μέχρι τον ώμο, τα οποία είχε κάνει αλογοουρά.

Ο ντετέκτιβ Gareth Humphreys, από την περιοχή Salford, είπε: «Αυτή η γυναίκα έχει υποστεί μια τρομακτική εμπειρία και οι ειδικοί μας αξιωματούχοι την στηρίζουν σε αυτή τη δυσάρεστη στιγμή.

Εκτιμούμε ότι υπάρχει περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων πληροφοριών αυτήν τη στιγμή, αλλά είναι σωστό να ακολουθούμε κάθε γραμμή έρευνας που έχουμε στη διάθεσή μας.

Απευθύνουμε έκκληση σε οποιονδήποτε έχει πληροφορίες ή που θυμάται να βοηθά ή να βλέπει αυτήν τη γυναίκα το πρωί του Σαββάτου 2 Μαΐου ή τις προηγούμενες ημέρες, να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Θα θέλαμε ιδιαίτερα να απευθύνουμε έκκληση στον οδηγό του φορτηγού που βοήθησε τη γυναίκα να ταξιδέψει στο Salford. Θα ήθελα να τονίσω ότι ο οδηγός φορτηγού δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και θέλουμε μόνο να του μιλήσουμε για να μας βοηθήσουμε να συνδυάσουμε τις κινήσεις της γυναίκας μετά τη διαφυγή της».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:01