search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:20
MENU CLOSE

Πρότεινε στην πρώην του να μονομαχήσουν με ιαπωνικά σπαθιά για την επιμέλεια του παιδιού τους

12.05.2020 17:39
Πρότεινε στην πρώην του να μονομαχήσουν με ιαπωνικά σπαθιά για την επιμέλεια του παιδιού τους - Media

 

Δεν είναι τρελός ο πατέρας που ζήτησε να μονομαχήσει με ιαπωνικά ξίφη με την πρώην σύζυγό του για την επιμέλεια του παιδιού τους, σύμφωνα με ψυχιάτρους που τον εξέτασαν.

Ο David Ostrom έλαβε εντολή από δικαστή τον Μάρτιο να υποβληθεί σε ψυχολογικές εξετάσεις, αφού υπέβαλε το ασυνήθιστο αίτημα κατά τη διάρκεια της διαμάχης του με την 38χρονη Bridgette Ostrom για το ποιος θα έπρεπε να μείνει με τα παιδιά τους.

Ο δικαστής στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Αϊόβα στην κομητεία Shelby επίσης απαγόρευσε προσωρινά τον 40χρονο από το Κάνσας, να δει τα παιδιά του χωρίς επίβλεψη.

Ακολουθώντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ο κ. Ostram, ο οποίος εκπροσωπείται στο δικαστήριο, ζητά τώρα μια εντολή για την πρώην σύζυγό του και τον δικηγόρος της προκειμένου να υποβληθούν κι εκείνοι σε ψυχολογικές εξετάσεις λέγοντας ότι έχει υποστεί αθέμιτη μεταχείριση.

Ο κ. Ostram υπέβαλε αρχικά το αίτημά του στις 3 Ιανουαρίου ζητώντας να διευθετηθεί η μάχη της επιμέλειας με μονομαχία.

Τα αρχεία του δικαστηρίου δείχνουν ότι ο κ. Ostram κάλεσε την πρώην σύζυγό του, που ζει στην Αϊόβα, στο πεδίο της μάχης, τονίζοντας ότι ο δικηγόρος της Μάθιου Χάντσον θα μπορούσε να σταθεί στη θέση της, αν το επιθυμούσε.

Μάλιστα, είπε ότι θα «αποσπούσε τις ψυχές τους από τα σώματά τους».

Η ψυχολογική αξιολόγηση έδειξε ότι ο κ. Ostram δεν είναι προβληματικός, αλλά έχει «διαταραχή προσαρμογής με μικτά συναισθηματικά χαρακτηριστικά» σχετικά με τη διαμάχη με την πρώην σύζυγό του.

Ο κ. Ostrom είπε: «Βασικά λέει ότι δεν είμαι τρελός, απλώς δεν μου αρέσει να μου απαγορεύεται η πρόσβαση στα παιδιά μου».

Στην πρόταση ισχυρίστηκε ότι ο δικηγόρος της πρώην συζύγου του πρέπει να εξεταστεί για να προσδιορίσει η ικανότητά του να ασκεί νομικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:12