search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:37
MENU CLOSE

Πλατεία Ομονοίας: Πλήρης υποκρισία κυβέρνησης και ΜΜΕ περι συνωστισμού (Video/Photos)

15.05.2020 07:58
Δερμιτζάκης: Δεν βλέπουμε την αναμενόμενη βελτίωση - Μέσα στην εβδομάδα θα πέσουμε κάτω από χίλια κρούσματα (Audio) - Media

 

Έντονες αντιδράσεις εχουν προκαλέσει οι χθεσινοβραδινές εικόνες, με την κατάμεστη πλατεία Ομονοίας, κατά την διάρκεια των εγκαινιών της από τον δήμαρχο Αθηναίων (και ανηψιό του πρωθυπουργού) Κ. Μπακογιάννη

Την ίδια ώρα που δυνάμεις των ΜΑΤ και ΔΕΛΤΑ, επεμβαίνουν με βίαο τρόπο στις πλατείες της Αγίας Παρασκευής και της Κυψέλης, ξυλοφορτώνοντας και συλλαμβάνοντας πολίτες, και τα περισσότερα ΜΜΕ έχουν σε καθημερινή βάση στο στόχαστρό τους όσους συγκεντρώνονται στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι.

Κανείς ωστόσο δεν φαίνεται να ενοχλείται από τα όσα συνέβησαν χθες βράδυ στο κέντρο της Αθήνας.

Αρκετοί βρέθηκαν στην Ομόνοια για να κάνουν βόλτα και να τραβήξουν φωτογραφίες από το φωταγωγημένο συντριβάνι.

Όπως έδειξαν οι φωτογραφίες και τα βίντεο, τα μέτρα προστασίας και οι αποστάσεις ασφαλείας δεν τηρούνταν από τους πολίτες που επισκέφτηκαν την πλατεία, ουτε όμως και από τους τοπικούς …άρχοντες.

Φαινεται πως η ΕΛ.ΑΣ στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είδε συνωστιμό, ώστε να επέμβει και να διαλύσει τη συγκέντρωση.

  

Φαίνεται ότι σε ότι αφορά τον συνωστισμό και τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, αλλά ισχύει σε Κυψέλη, Αγία Παρασκευή και Παγκράτι και άλλα στην Ομόνοια.

Από κυβέρνηση και τα περισσότερα ΜΜΕ, ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Λέτε τελικά κορωνοϊος να μην κολλάει τελικά στην Ομόνοια και να έχουμε άδικο;

Δεν έτυχε, πέτυχε

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που οι συστάσεις και οι οδηγίες για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού πάνε …περίπατο, γα να στηθεί ένα επικοινωνιακό σόου.

Ανάλογες εικόνες είχαν προκαλέσει αντιδράσεις, όταν το φορτηγό με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη είχε Σταματήσει μπροστά από το Μαξίμου, για να τραβηχτούν τα πλάνα με τον Μητσοτάκη, μπροστά σε πλήθος δημοσιογράφων, τηλεοπτικών συνεργείων κλπ.

«Δράστης» και εκεί όπως προέκυψε από δηλώσεις της καλλιτέχνιδας ήταν πάλι ο δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος μετά από παρέμβαση του ..θείου του (Μητσοτάκη), έστειλε το φορτηγό στην Ηρώδου του Αττικού.

Ούτε εκεί είχαν τηρηθεί τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας και υγιεινής, δίνοντας την εντύπωση ότι η πληβείοι είναι αυτοί που έχουν την ατομική ευθύνη την ίδια ώρα που οι πατρίκιοι κουνούν το δάχτυλο και αδιαφορούν προκλητικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:37