search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:37
MENU CLOSE

Ρωσία : Νεαρή καλλονή βιντεοσκοπεί πώς «γκαζώνει» με 193 χλμ/ώρα και μετά… ντεραπάρει (Video/Photos)

18.05.2020 10:52
Ρωσία : Νεαρή καλλονή βιντεοσκοπεί πώς «γκαζώνει» με 193 χλμ/ώρα και μετά... ντεραπάρει (Video/Photos) - Media

 

Τυχερή πάνω στην ατυχία της ήταν μία νεαρή κοπέλα στην Ρωσία, πριν από λίγες ημέρες, στο ατύχημα που είχε με την μηχανή της.

Η Angelina που είναι γνωστή ως «Sochi Speeder» οδηγούσε το ΖΧ6R σε ένα δρόμο στα δυτικά της χώρας, με του κοντέρ να γράφει 193 χιλιόμετρα την ώρα, όταν έχασε τον έλεγχο της street μηχανής…

Η GoPro camera που είχε πάνω στο κράνος κατέγραψε κάθε στιγμή του περιστατικού, αποτυπώνοντας με τρομακτικό τρόπο τις στιγμές που προσπαθεί να ισιώσει τo Kawasaki της.

Όταν πλέον δεν τα καταφέρνει και πέφτει στο έδαφος, μετά τα πρώτα δευτερόλεπτα αρχίζει και μαζεύεται κόσμος που είδε το σκηνικό και σπεύδει να την βοηθήσει. 

«Όλο το σώμα μου πονάει, σας παρακαλώ ασθενοφόρο», λέει σε έναν άνδρα που πήγε από πάνω της, ο οποίος της ζητάει να μείνει ακούνητη και να μην βγάλει το κράνος της.

Τελικά αποδείχθηκε πως δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά… Εκτός από γραντζουνιές και μελανιές δεν είχε τίποτα άλλο, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ανέβασε.

She told her 29,300 followers that she was 'sewn up' but 'cannot move' though she 'did not stay in hospital'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-Нормально газани, Уоу!

A post shared by 1 N 2 3 4 5 6 (@puhlyasshh) on

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:32