search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:06
MENU CLOSE

Παύλος Ορκόπουλος: Δείτε τι γράφει το ραβασάκι που αφήνει κάθε πρωί στη σύζυγό του (Video)

21.05.2020 07:10
Παύλος Ορκόπουλος: Δείτε τι γράφει το ραβασάκι που αφήνει κάθε πρωί στη σύζυγό του (Video) - Media

 

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Παύλος Ορκόπουλος. Ο τηλεοπτικός «Νέστορας Φαναριώτης» από τις «Άγριες Μέλισσες», μίλησε μεταξύ άλλων για τον έρωτά του με τη γυναίκα της ζωής του, Νίκη Χατζίδου, με την οποία είναι μαζί 43 χρόνια. Μάλιστα, αποκάλυψε τι της γράφει στο καθημερινό “ραβασάκι” δίπλα στον καφέ της!

«Συνήθως το ραβασάκι το αφήνω εγώ όταν σηκωθώ πρώτος και της φτιάχνω τον καφέ της να τον βρει έτοιμο. Όταν είμαι εγώ στο σπίτι και έχει ξυπνήσει πρώτη δε μου έχει ραβασάκι, αλλά ξυπνάω και βρίσκω τον καφέ. Το ραβασάκι γράφει: “Κυρία μου ο καφές σας είναι έτοιμος, σας αγαπώ”.

Μεγάλος έρωτας και αυτό ήταν η δύναμή μας. Η φαρέτρα ήταν γεμάτη από έρωτα και ενθουσιασμό. Είχαμε κοινό στόχο και αυτό μας ένωσε. Είναι τώρα γύρω στα 43 χρόνια δεσμός. Είναι υπέροχα. Και περνάει στάδια που αν δε τα ζήσεις δε μπορείς να τα καταλάβεις» είπε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:05