search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:08
MENU CLOSE

«Δεν θα προλάβεις να δεις την κόρη σου» – Το ξέσπασμα της Βαλαβάνη στη φάρσα του Πούμπουρας

23.05.2020 10:21
«Δεν θα προλάβεις να δεις την κόρη σου» - Το ξέσπασμα της Βαλαβάνη στη φάρσα του Πούμπουρας - Media

 

Στις γνώριμες φάρσες του ΑΝΤ1 επέστρεψε, το βράδυ της Παρασκευής, ο Σάββας Πούμπουρας του οποίου και έπεσε… θύμα, μεταξύ άλλων, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Η νεαρή συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού στο “Καλύτερα δε γίνεται” βρέθηκε, όπως κάθε άλλο θύμα του παρουσιαστή του “Best Friend’s Fear”, στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή. Ή μήπως όχι;

Πιο συγκεκριμένα, όπως παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο της εκπομπής, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε μία εταιρεία επίπλων η οποία και την είχε επιλέξει για να διαφημίσει τα προϊόντα της στο Ίντερνετ.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε εκεί μαζί με τον καλό της φίλο, Γιάννη Κρικρή για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας με τον σκηνοθέτη και παραγωγό του διαφημιστικού.

Μόλις η ροή της φάρσας άρχισε να… ξεφεύγει και στο πλατό εισέβαλε ο Σάββας Πούμπουρας, η όμορφη παρουσιάστρια δεν κρατήθηκε και ξέσπασε “Ρε δεν θα προλάβεις να δεις την κόρη σου, το καταλαβαίνεις;”.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:08