search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:14
MENU CLOSE

Η Lady Gaga πήγε σε φαστφουντάδικο φορώντας διαμάντι 28 εκατομμυρίων (Photos | Video)

29.05.2020 15:05
Η Lady Gaga πήγε σε φαστφουντάδικο φορώντας διαμάντι 28 εκατομμυρίων (Photos | Video) - Media

 

Η Lady Gaga «φρίκαρε» τους φρουρούς ασφαλείας της όταν φόρεσε διαμάντι Tiffany & Co αξίας 28 εκατομμυρίων δολαρίων, στο κατάστημα αλυσίδας εστίασης «Taco Bell» μετά τα Όσκαρ το 2019.

Η 34χρονη τραγουδίστρια διηγήθηκε την ιστορία στο επεισόδιο της Παρασκευής The Graham Norton Show καθώς είπε πως επισκέφθηκε το κατάστημα μετά από «βαρέλια σαμπάνιας στα παρασκήνια» με την αδερφή της.

Εξήγησε πώς γιόρτασε αφού κέρδισε το Όσκαρ για το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι στην ταινία A Star Is Born.

Η μουσικός δανείστηκε το θρυλικό κίτρινο διαμάντι 128 καρατίων για τη νύχτα από την εταιρεία κοσμημάτων πολυτελείας.

H Lady Gaga εξήγησε: «Δεν ήξερα τι θα συνέβαινε εκείνο το βράδυ – ήμουν τόσο χαρούμενη που ήμουν εκεί. Η αδερφή μου και εγώ βαρεθήκαμε στα παρασκήνια με σαμπάνιες και όταν φύγαμε, δεν το είπα σε κανέναν, είχα ακόμα το διαμάντι. Όλοι φοβήθηκαν ότι το φορούσα ακόμα – όταν πήγα στο σπίτι της Madonna, οι φύλακες με κοίταζαν και τελικά, όταν κατευθυνόμασταν στο Taco Bell, το αυτοκίνητό μου έκανε στην άκρη και η ασφάλεια των Tiffany το αφαίρεσε ευγενικά από το λαιμό μου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50