search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:55
MENU CLOSE

Πύργος: Καθαρίστρια έπεσε από απορριματοφόρο του Δήμου και τραυματίστηκε

29.05.2020 16:11
«Παιχνίδι τζόγου» ρατσιστικού χαρακτήρα, έπαιζαν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στο τμήμα επείγοντων περιστατικών - Media

 

Καλύτερη φαίνεται πως είναι η κατάσταση της 40χρονης υπαλλήλου της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Πύργου που χθες το πρωί τραυματίστηκε μετά από πτώση από το απορριμματοφόρο του δήμου, στην είσοδο του χωριού Αμεπλώνας.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, η άτυχη γυναίκα φέρεται να ζαλίστηκε και να έπεσε, την ώρα που ο οδηγός του απορριμματοφόρου έστριβε δεξιά σε δρομάκι για να συνεχίσουν το έργο της αποκομμιδής.

Αιμόφυρτη η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Πύργου όπου υποβλήθηκε σχολαστικά σε ιατρικές εξετάσεις και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παρέμεινε για παρακολούθηση.

Στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα βρέθηκαν ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Λάμπης Αριστειδόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Χρήστος Γαρύφαλλος και συνάδελφοί της μαζί με μέλη της οικογένειάς της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:55