search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:47
MENU CLOSE

«Δες και Βρες»: Καθημερινό τηλεπαιχνίδι έρχεται στην ΕΡΤ

07.06.2020 13:45
des.jpg

 

Θυμάται κανείς πόσα χρόνια έχει να προβληθεί τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ; Θυμάται κανείς πόσα χρόνια έχουν περάσει από το «Ομιλείτε Ελληνικά»;

Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, αλλά η τελευταία φορά που η ΕΡΤ πρόβαλε τηλεπαιχνίδι ήταν πριν από 17 ολόκληρα χρόνια.

Η ώρα της επιστροφής έφτασε και από τις 8 Ιουνίου 2020 η δημόσια τηλεόραση φιλοδοξεί να κάνει πιο διασκεδαστικά τα απογεύματά μας με ένα συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων που θα παρουσιάζει ένας από τους πιο πετυχημένους ηθοποιούς της νέας γενιάς. Ο Νίκος Κουρής από τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020 και κάθε απόγευμα στις 8 στην ΕΡΤ1 θα υποδέχεται τους παίκτες και τους τηλεθεατές σε ένα πραγματικά πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι γνώσεων.

«Δες και βρες» είναι ο τίτλος του και η πρωτοτυπία του είναι ότι δεν θα τεστάρει μόνο τις γνώσεις και τη μνήμη μας, αλλά κυρίως την παρατηρητικότητα, την αυτοσυγκέντρωση και την ψυχραιμία μας. Και αυτό γιατί οι περισσότερες απαντήσεις θα βρίσκονται κρυμμένες μέσα στις ίδιες τις ερωτήσεις.

Σε κάθε επεισόδιο, τέσσερις διαγωνιζόμενοι θα καλούνται να απαντήσουν σε 12 τεστ γνώσεων και παρατηρητικότητας. Αυτός που θα απαντά σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις θα διεκδικεί το χρηματικό έπαθλο και το εισιτήριο για το παιχνίδι της επόμενης ημέρας.

Όσοι έχετε απορίες μη διστάζετε. Δηλώστε συμμετοχή τώρα. Μπείτε στο https://deskaivres.ert.gr/ και πάρτε μέρος στο συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ που φιλοδοξεί να γίνει η νέα καθημερινή μας διασκέδαση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:47