search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:37
MENU CLOSE

Συγκινεί ο Διονύσης από το Masterchef: Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του γιου μου (Video)

10.06.2020 10:12
Συγκινεί ο Διονύσης από το Masterchef: Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του γιου μου (Video) - Media

Ο Διονύσης Πρώιος ήταν ένας από τους δύο παίκτες που αποχαιρέτησε το Masterchef στο επεισόδιο της Τρίτης, καθώς η καλή του προσπάθεια στο πιάτο που του δόθηκε να αντιγράψει δε στάθηκε αρκετή ώστε να τον κρατήσει στο ριάλιτι μαγειρικής. .

Λίγη ώρα μετά την αποχώρησή του, ο 55χρονος μίλησε συγκινημένος στην κάμερα, ενώ αναφέρθηκε και στον γιο του που έχει φύγει από τη ζωή, αποκαλύπτοντας -μεταξύ άλλων – ποια ήταν τα τελευταία του λόγια.

«Ποτέ δεν θα σταματήσω να τον αναφέρω τον γιο μου σε όλα τα βήματα στη ζωή μου αυτός υπάρχει. Αυτός δε με αφήνει να στενοχωριέμαι. Αυτός είναι που έρχεται και με χτυπάει στην πλάτη και μου κάνει “προχώρα γέρε”. Εδώ είναι, παντού είναι και πάντα θα τον έχω δίπλα μου. Και ελπίζω να μη με αφήσει ποτέ.

Ο γιος μου δεν νομίζω να ήθελε να μπω στο MasterChef. Θα είχε μπει αυτός. Αλλά αγαπούσε την τέχνη μου και ό,τι έκανα.

Τα τελευταία του λόγια και δεν θα τα ξεχάσω ποτέ ήταν “είσαι ο καλύτερος πατέρας. Σε αγαπάω πατέρα, σε αγαπάω”.

Η τελευταία εικόνα που έχω με τον γιο μου ήταν στο μαγαζί τον χειμώνα. Με αγκαλιάζει, με φιλάει στο μέτωπο. Φεύγει και ξαναγυρίζει και με φιλάει πάλι. Και μου λέει “είσαι ο καλύτερος πατέρας. Σε αγαπάω πατέρα, σε αγαπάω”.

Είχαμε μια σχέση φοβερή. Μου έμαθε πάρα πολλά. Μόνο καλό μου έκανε σε αυτή τη ζωή. Και θα το έκανα και πάλι, ακόμη και αν συνέβαινε αυτό που συνέβη. Θα το έκανα και πάλι», είπε βουρκωμένος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:37