07/03/2021 17:01:10

Σοβαρεύουν τα πράγματα στο MasterChef – Η νέα δοκιμασία που φέρνει τα πάνω-κάτω

Σοβαρεύουν τα πράγματα στο MasterChef – Η νέα δοκιμασία που φέρνει τα πάνω-κάτω - Media

 

Μετά τις αποχωρήσεις της Μάρλεν Γρυντάκη και του Διονύση Πρώιου, ο τελικός έρχεται ένα βήμα πιο κοντά, δίχως αυτό να σημαίνει ότι οι μαγειρικές θα βγαίνουν πιο εύκολα από τους έξι του MasterChef 4. Η έμπνευση δείχνει να στερεύει σε ένα από τα πιο σημαντικά  Mystery Box, κάνοντας τα πράγματα να σοβαρεύουν αρκετά.

"Η υπερβολική αυτοπεποίθηση φαίνεται να μην βοηθά και πάρα πολύ σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού. Εκείνο που χρειάζεται είναι οι παίκτες να παραμείνουν συγκεντρωμένοι, κρατώντας χαμηλό προφίλ και “σκαλίζοντας” τις γνώσεις τους, τις συμβουλές, που τους έχουν δώσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα, οι κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αλλά και να θυμηθούν λάθη, που έκαναν οι ίδιοι ή άλλοι διαγωνιζόμενοι, και να τα αποφύγουν. Βρισκόμαστε σε μια πολύ σημαντική μέρα, αφού οι έξι του διαγωνισμού, πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα παγκόσμια δεδομένα και να ακολουθήσουν έναν πολύ έντονο και γρήγορο ρυθμό, μέσα στην κουζίνα του MasterChef 4" επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το κανάλι του Star.

"Στο τέλος της δοκιμασίας, μια μεγάλη ανατροπή θα αποδείξει για άλλη μια φορά ότι το φετινό MasterChef 4, ακόμα και υπό περιορισμούς, δεν σταματάει να κρατάει ψηλά τον μαγειρικό πήχη. Η τετράδα του MasterChef 4 θα έχει πλησιάσει το όνειρο του τελικού ακόμα περισσότερο", προσθέτει.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.