search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 05:27
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Ρατσίστρια βρίζει και απειλεί Μεξικανή, μέχρι που εκείνη της αστράφτει ένα χαστούκι και η ρατσίστρια βάζει τα κλάματα (Video)

10.06.2020 16:17
Για 45 δεύτερα τον αποκαλούσε νέγρο και μετά το ξύλο που έφαγε παρακαλούσε να τον αφήσει (vid) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη σε πρατήριο βενζίνης στο Φοίνιξ της Αριζόνα.Στο βενζινάδικο στο οποίο λειτουργεί μέσα και ένα μικρό σουπερ μάρκετ υπήρχε ένα ζευγάρι από Μεξικανούς που περίμενε υπομονετικά να πληρώσει στο ταμείο ό,τι είχε αγοράσει, για να το πάρει και να φύγει. 
Μα λευκή γυναίκα που προφανώς θεωρεί τον εαυτό της ανώτερο ον, χωρίς λόγο άρχισε να βρίζει την κοπέλα η οποία αρχικά δεν της έδωσε σημασία. Όταν όμως την πλησίασε επικίνδυνα και της είπε: «Να επιστρέψεις στη χώρα σου b@tch» ενώ ταυτόχρονα την έπιασε βίαια από το χέρι, η κοπέλα αντέδρασε.
Αστραπιαία της αστράφτει ένα χαστούκι στο «λευκό ανώτερο Αμερικάνικο» μάγουλο της που η ρατσίστρια είδε τον ουρανό σφοντύλι. Τα έχασε και με κλάματα στα μάτια βγήκε από την πίσω πόρτα του βενζινάδικου. 
Όσοι βρίσκονταν εκεί ήταν αντίθετοι στα λόγια και της πράξης της λευκής ρατσίστριας και όταν εκείνη έβαλε την ουρά στα σκέλια και έφυγε κανείς δεν της έδωσε σημασία. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58