search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:29
MENU CLOSE

Ο Brad Pitt με μηχανή στην πορεία διαμαρτυρίας για τον Τζορτζ Φλόιντ (Photos)

15.06.2020 18:23
Μάθημα αλτρουισμού από τον Μπραντ Πιτ: Mοίρασε τρόφιμα σε άπορες οικογένειες στο Λος Άντζελες (Video) - Media

 

Ανάμεσα σε 50.000 ανθρώπους, οι οποίοι συμμετείχαν στην πορεία διαμαρτυρίας για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ στο Λος Άντζελες, ήταν και ο Brad Pitt. Ο 56χρονος ηθοποιός ακολούθησε την πορεία πάνω σε μία custom μοτοσυκλέτα της BMW.

Ο Brad Pit είναι fun των δύο τροχών και δεν το κρύβει. Η συλλογή του περιλαμβάνει πολλά δίκυκλα, από κλασσικά Chopper, sport επιδόσεων, custom ως και στρατιωτικά του Β’ Παγκοσμίου πολέμου. Μάλιστα η πρώην γυναίκα του, Angelina Jolie, του έκανε δώρο για τα 50στά του γενέθλια μία Γερμανική μοτοσυκλέτα, η οποία ανήκε στα στρατεύματα κατοχής της Κρήτης το 1943.

Ο Αμερικανός ηθοποιός συμμετείχε στην πορεία του κινήματος BLM, στο Hollywood, με μία Custom BMW. Το δίτροχο αποκάλυψε την ταυτότητα του λόγω της σπανιότητάς του. Η BMW αποκάλυψε τον Pitt ο οποίος παλαιότερα είχε δηλώσει πως οι μοτοσυκλέτες τον απομακρύνουν γρήγορα από τους παπαράτσι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail ο Pitt είχε φωτογραφηθεί για λογαριασμό περιοδικού πριν από μερικούς μήνες με τα ίδια ρούχα και το ίδιο όχημα και γι’ αυτό τον αναγνώρισαν. Πολλοί ήταν και αυτοί που διαφώνησαν με την μυστική συμμετοχή του αφού αν βρίσκονταν εκεί επίσημα, θα ωφελούσε περισσότερο την διαμαρτυρία.Η γυναίκα που ταυτοποίησε και φωτογράφησε τον ηθοποιό δήλωσε στη Βρετανική εφημερίδα πως κινήθηκε οδηγώντας μέσα στο πλήθος και έβγαλε το κράνος και το μαντήλι από το πρόσωπό του, κατά τη διάρκεια των ομιλιών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:28