05/07/2020 03:42:06

Του μπλόκαραν το λογαριασμό στο tik tok, επειδή μοιάζει με τον πρόεδρο της Κίνας

Του μπλόκαραν το λογαριασμό στο tik tok, επειδή μοιάζει με τον πρόεδρο της Κίνας - Media

 

Ο 63χρονος κινέζος τραγουδιστής της όπερας Liu Keqing έχει σταματήσει να διαθέτει λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο πρόεδρος της Κίνας Xi Jinping και ο Liu Keqing μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Στη φωτογραφία αριστερά είναι ο πρόεδρος της Κίνας και δεξιά ο τραγουδιστής της όπερας.
Κάθε ανάρτηση του τραγουδιστή είχε χιλιάδες ανταποκρίσεις και συχνά πυκνά οι ακόλουθοι του άρχισαν να τον τρολάρουν για την ομοιότητα με τον συμπατριώτη του. Έτσι από ένα σημείο και μετά ο Liu άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες που αυτό…τρολαριζόταν. Ήταν όμως σαν να τρόλαρε, σαν να κορόιδευε τον πρόεδρο της Κίνας.
Οι δημόσιες αρχές αποφάσισαν να λάβουν δραστικά μέτρα και με συνοπτικές διαδικασίες έκλεισαν τους λογαριασμού τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ του μήνυσαν να σταματήσει να τρολάρει τον εαυτό του γιατί αυτό έχει αντίκτυπο στον πρόεδρο της χώρας. 
Πάντως δεν είναι πρώτη φορά που η Κίνα αντιδρά υπερβολικά σε ότι έχει να κάνει με τον πρόεδρο της. Πριν από λίγα χρόνια απαγορεύτηκε να παίζει στις τηλεοράσεις το παιδικό πρόγραμμα κινουμένων σχεδίων Winnie the Pooh επειδή το αρκουδάκι κάποιοι είπαν ότι μοιάζει με τον πρόεδρο της χώρας. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.