search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:40
MENU CLOSE

Πέθανε ο Ραμπλ – Η γηραιότερη γάτα στον κόσμο – Έζησε 31 χρόνια

03.07.2020 15:45
Απίστευτο βίντεο: Τεράστιος βόας έχει τυλίξει και σφίγγει μια γάτα στη μέση του δρόμου (Video) - Media

 

Εάν ήταν άνθρωπος ο Ραμπλ με αναγωγή τα γατίσια χρόνια σε ανθρώπινα, θα είχε ζήσει μέχρι τα 150 του. Ο Ραμπλ είχε κερδίσει τον τίτλο της γηραιότερης γάτας στον κόσμο. Η Μισέλ Χέριταζ, όταν ήταν 20 χρονών, στα γενέθλια της της έκαναν δώρο οι γονείς της ένα μικρό γατάκι ένα πανέμορφο Μέιν Κουν.


Που θα φανταζόταν ότι μέχρι τα 51 της το γατάκι αυτό θα της κρατούσε συντροφιά. Ο Ραμπλ έσπασε το ρεκόρ του Σκούτερ ενός άλλου γάτου που έζησε στο Τέξας και πέθανε το 2016 στα 30 του χρόνια. 


Μισέλ και Ραμπλ έζησαν αχώριστα επι 31 χρόνια και ο θάνατος της γάτας ήταν πραγματικό σοκ για την ιδιοκτήτρια της. «Ήταν ένας καταπληκτικός σύντροφος με τον οποίο είχα τη χαρά να ζήσω για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Τον πήρα λίγο πριν από τα 20α γενέθλιά μου όταν ήταν γατάκι». Είπε συντετριμμένη η Μισέλ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:39