search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:25
MENU CLOSE

Μόνικα Μπελούτσι και Σάκης Ρουβάς στο Ηρώδειο τον Σεπτέμβριο

23.07.2020 11:57
Μόνικα Μπελούτσι και Σάκης Ρουβάς στο Ηρώδειο τον Σεπτέμβριο - Media

 

Η Ιταλίδα ντίβα θα εμφανιστεί ως Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο στις 21 Σεπτεμβρίου, ερμηνεύοντας σε έναν θεατρικό μονόλογο αδημοσίευτες επιστολές της Μαρίας Κάλλας

Η παράσταση πήρε, σύμφωνα με το reader.gr ομόφωνα το πράσινο φως από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) για τις παραστάσεις που θα δούμε το Σεπτέμβριο.

Στο Ηρώδειο θα δούμε επίσης τους Tiger Lillies με μια καινούργια παράσταση με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού, αλλά και τον Σάκη Ρουβά σε μια κοινή συναυλία με τη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου. Υπενθυμίζουμε ότι οι δυο τους έχουν βρεθεί ξανά στη σκηνή πριν από περίπου πέντε χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

Στο πλαίσιο του φθινοπωρινού προγράμματος του Ηρωδείου περιλαμβάνεται επίσης η παράσταση «Ομορφη Πόλη» του Μίκη Θεοδωράκη, συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου, Μάριου Φραγκούλη, Αλκηστης Πρωτοψάλτη και Μαρινέλλας σε μια επετειακή συναυλία για την πορεία της στο τραγούδι.

Επίσης θα παρουσιαστούν παραστάσεις χορού φλαμένκο και τάνγκο αλλά και κλασικού χορού από χορευτές των μπαλέτων Μπολσόι και Μαριίνσκι.

Το ΚΑΣ ενέκρινε 21 μουσικές και θεατρικές παραγωγές από τα 30 αιτήματα που τελικώς υπεβλήθησαν στην αρμόδια επιτροπή του ΥΠΠΟ. Σημειώνεται ότι πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού τα αιτήματα προς την αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων ήταν 80, αλλά όπως αναφέρθηκε στο συμβούλιο, η πλειονότητα των αιτημάτων αποσύρθηκε αμέσως μετά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:25