search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:13
MENU CLOSE

Με την ερωμένη του στην εξορία ο πρώην βασιλιάς Χουάν Κάρλος – «Έχει να κοιμηθεί με τη Σοφία από το 1976» (Photos)

13.08.2020 14:02
Με την ερωμένη του στην εξορία ο πρώην βασιλιάς Χουάν Κάρλος - «Έχει να κοιμηθεί με τη Σοφία από το 1976» (Photos) - Media

 

Δεν έφυγε μόνος του για το Αμπού Ντάμπι ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος, αλλά με την εδώ και 40 χρόνια ερωμένη του.

Ο 82χρονος Χουάν Κάρλος, που βρίσκεται εν μέσω ενός σκανδάλου, πιστεύεται ότι διαμένει με την «πιο πιστή του φίλη εδώ και 40 χρόνια» σε μια προεδρική σουίτα αξίας 10.000 λιρών ανά διανυκτέρευση στο Αμπού Ντάμπι.

Η ειδικός σε βασιλικά θέματα και συγγραφέας Πιλάρ Έιρ, λέει ότι ο πρώην βασιλιάς και η σύζυγός του Σοφία, δεν έχουν κοιμηθεί μαζί από τότε που τον έπιασε με μια άλλη γυναίκα σε ένα κυνηγετικό ταξίδι το 1976 και πιστεύεται ότι είναι με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια στην Μαγιόρκα.

Με την ερωμένη του εδώ και 40 χρόνια

Όπως ισχυρίζεται η συγγραφέας, η ερωμένη του Χουάν Κάρλος, εγκατέλειψε την καλοκαιρινή κρουαζιέρα της για να είναι μαζί του στο Αμπού Ντάμπι μετά την απόφαση να εξοριστεί από την Ισπανία, την οποία λέγεται ότι έλαβε ο γιος του, ο βασιλιάς Φελίπε. Όπως έγραψε στο περιοδικό Lecturas: «Ο βασιλιάς δεν είναι μόνος. Η πιστή φίλη του τα τελευταία 40 χρόνια είναι μαζί του, το άτομο που συγχωρεί τα πάντα, δεν τον απογοητεύει ποτέ, τον συνοδεύει και τον παρηγορεί».

Και πρόσθεσε: «Έχουν ζήσει μια υπέροχη ερωτική σχέση και αντιμετωπίζουν μαζί το μέλλον. Ο Χουάν Κάρλος, που ήταν τόσο θαρραλέος σε άλλες περιπτώσεις, πρέπει να κάνει μια δημόσια εμφάνιση μαζί της. Της το χρωστάει, όπως και σε εμάς». Η ερωμένη του πρώην βασιλιά δεν κατονομάζεται. Η συγγραφέας ισχυρίστηκε επίσης στο άρθρο της πως ο Χουάν Κάρλος έφυγε από την Ισπανία με δύο μόνο βαλίτσες, με τα απολύτως «απαραίτητα».

Πιθανολογείται ότι η ερωμένη του πρώην βασιλιά της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος, είναι η Μάρτα Γκάγια

Σύμφωνα πάντως με μια ισπανική ειδησεογραφική ιστοσελίδα, η ερωμένη του πρώην βασιλιά θα μπορούσε να είναι η Μάρτα Γκάγια, μια σχεδιάστρια εσωτερικού χώρου που γεννήθηκε στην Μαγιόρκα, που έχει χαρακτηριστεί στο παρελθόν ως «η αγάπη της ζωής του».

Πριν από μερικές ημέρες, η ισπανική εφημερίδα ABC είχε ισχυριστεί πως ο Χουάν Κάρλος αναχώρησε με ιδιωτικό αεροπλάνο από το Βίγκο, κοντά στο βορειοδυτικά σύνορα της Ισπανίας με την Πορτογαλία, την προηγούμενη Δευτέρα, με τουλάχιστον άλλους πέντε επιβάτες, συμπεριλαμβανομένων πέντε σωματοφυλάκων.

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:12