Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Υλικά
300 γραμμάρια φέτες ψωμιού (περίπου 12 φέτες)
400 γραμμάρια σάλτσα μπεσαμέλ
250 γραμμάρια μοτσαρέλα σε φέτες
150 γραμμάρια ζαμπόν σε φέτες
30 γραμμάρια τριμμένο τυρί (γραβιέρα ή παρμεζάνα)
Εκτέλεση
Αρχικά, αφαιρέστε την κόρα από τις φέτες του ψωμιού και με τη βοήθεια του πλάστη, ανοίξτε τις ελαφρώς. Απλώστε μερικές κουταλιές της σούπας μπεσαμέλ στον πάτο ενός πυρέξ ή σκεύους 22 Χ 22. Φτιάξτε μια πρώτη στρώση με τις φέτες ψωμιού. Συνεχίστε με το ζαμπόν , τις φέτες μοτσαρέλας και λίγες κουταλιές μπεσαμέλ. Στη συνέχεια φτιάξτε άλλη μια στρώση ίδια με την πρώτη.
Βάλτε άλλη μια στρώση ψωμιού, φέτες μοτσαρέλας, άφθονη μπεσαμέλ και το τριμμένο τυρί. Ψήστε σε στατικό φούρνο στους 180ο C για 20 λεπτά, ενεργοποιώντας τη λειτουργία grill στα τελευταία 5 λεπτά, πριν το βγάλετε.
Αφήστε το να κρυώσει 10 λεπτά και απολαύστε!!!
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.