search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:45
MENU CLOSE

Οργή Κουτσούμπα για tweet του Άδωνι Γεωργιάδη

07.09.2020 17:30
5140191.jpg

 

Την οργισμένη αντίδραση του γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα από το βήμα της Βουλής προκάλεσε ένα tweet του υπουργού Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τις διαδηλώσεις κατά της μάσκας, ο Ά. Γεωργιάδης έγραψε: «Βλέποντας τις εικόνες αυτών που συγκεντρώθηκαν και άρχισαν να πατούν και να καίνε τις μάσκες σκέφθηκα πώς πάνω κάτω η ίδια νοοτροπία βρίσκεται πίσω από κάθε αντίδραση. Όχι στις Ανεμογεννήτριες, Όχι στις Επενδύσεις, Όχι στην ΕΕ, Όχι στο Νάτο, Όχι στο ένα, Όχι στο άλλο! Γενικά Όχι!».

 

Ο Δ. Κουτσούμπας αντέδρασε έντονα και τόνισε ότι ο υπουργός «τσουβαλιάζει» ακραίους με τις αντιδράσεις και τα αιτήματα πολιτικών χώρων και κομμάτων και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με την ολιγωρία της και τα μπρος-πίσω της έδωσε χώρο σε ακραία στοιχεία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:45