search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:25
MENU CLOSE

Σύσκεψη στην Κουμουνδούρου υπό τον Τσίπρα για την κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας και εξοπλιστικά

10.09.2020 15:59
ΣΥΡΙΖΑ: Να ενημερώσει ο Μητσοτάκης έστω και τώρα για τη γραπτή συμφωνία - Media

 

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας,σύμφωνα με κομματικές πηγές, είχε σήμερα ευρεία σύσκεψη για την διαρκή κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας και τα εξοπλιστικά προγράμματα που επεξεργάζεται η κυβέρνηση. 

Στη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος, συμμετείχαν οι τομεάρχες Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, Άμυνας, Θοδωρής Δρίτσας, Γιωργος Τσιπρας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, αρμόδιος για τους εν λόγω τομείς, Γιάννης Ραγκούσης, πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, οι πρώην αναπληρωτες Παναγιωτης Ρήγας και Δημητρης Βιτσας, ο Νικος Τοσκας, ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ, πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο πρώην Αρχηγος Λιμενικού, Στ. Ράπτης, η πρώην υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, ο διπλωματικός του σύμβουλος Βαγγέλης Καλπαδάκης κ.α.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:24