search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:12
MENU CLOSE

Συνεχίζεται η κόντρα Ρώμα-Μουτίδου για το Καφέ της Χαράς (Videos)

15.09.2020 11:47
Συνεχίζεται η κόντρα Ρώμα-Μουτίδου για το Καφέ της Χαράς (Videos) - Media

 

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ Χάρη Ρώμα  και Σοφίας Μουτίδου αναφορικά με τη συμμετοχή της τελευταίας στο “Καφέ της Χαράς”. Όπως όλα δείχνουν, η “δασκάλα του Κολοκοτρωνιτσίου” δε θα επιστρέψει στη σειρά, με τις δυο πλευρές να διαφωνούν με τον λόγο που η συμφωνία αυτή δεν επετεύχθη.

Από τη μια ο Χάρης Ρώμας υποστηρίζει ότι ο λιγοστός χρόνος της Σοφίας Μουτίδου είναι η αιτία που μάλλον δε θα δούμε την ηθοποιό στη σειρά, ενώ από την άλλη η Σοφία Μουτίδου επιμένει ότι οι λόγοι ήταν οικονομικοί.

«Ο Χάρης Ρώμας βρήκε έναν φανταστικό διάλογο που κάναμε οι δυο μας για το πρόγραμμά μου. Οι λόγοι που δεν θα είμαι στο “Καφέ της Χαράς” είναι καθαρά οικονομικοί. Δεν ζήτησα ποτέ να τους επιβάλλω το δικό μου πρόγραμμα. Πήρα τηλέφωνο τον Χάρη Ρώμα για να του πω ότι θα κάνω διευκρινιστική δήλωση. Εκείνος μου απάντησε… ο λόγος σου απέναντι στον δικό μου» τονίζει η Σοφία Μουτίδου η οποία, μάλιστα, αφιέρωσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube προκειμένου να ξεκαθαρίσει τη θέση της. 

Από τη μεριά του, ο Χάρης Ρώμας μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά τοποθετήθηκε εκ νέου, απαντώντας ως εξής: 

 «Ο διάλογος αυτός μόνο φανταστικός δεν είναι. Καμία υποχρέωση δεν είχε ο Χάρης Ρώμας ή η Αννα Χατζησοφιά ή το “Καφέ της Χαράς” ή ο ΑΝΤ1 να γράψει μια ιστορία για τη δασκάλα στο σίκουελ. Η καλή πρόθεση υπήρχε. Απορώ με τη Σοφία, πώς σε τέτοιες εποχές που η πλειονότητα του κόσμου ταλανίζεται από οικονομικά, θέλει να βγάλει στον αέρα μια οικονομική διένεξη, η οποία, αν γίνει πιο συγκεκριμένη, μπορεί να είναι και προκλητική αναφορικά με τα ποσά τα οποία μπορεί να ζήτησε η Σοφία. Μου είπε ότι μπορεί να παίζει μόνο Δευτέρα και Τρίτη μέχρι τη μία το μεσημέρι.

Το οικονομικό είναι μία άλλη ιστορία, η οποία έπεται. Το αν θα παίξει η Σοφία Μουτίδου στο “Καφέ της Χαράς” δεν είναι σημαντικό, δεν είναι πανελλήνιο πρόβλημα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στην εποχή μας κάνει κάποιος θέμα ότι δεν μου έδωσαν τα λεφτά που ήθελα να πάρω. Γιατί αυτό το θέμα είναι υπέρ σου; Πού αποσκοπεί αυτό; Να πει ότι είναι ακριβή ηθοποιός και ο ΑΝΤ1 δεν της έδωσε τα λεφτά;» είπε χαρακτηριστικά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:09