search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:45
MENU CLOSE

Champions League: Σπουδαία πρόκριση – υπέρβαση του ΠΑΟΚ στα play-offs, 2-1 την Μπενφίκα – Στο δρόμο του η Κράσνονταρ

15.09.2020 17:36
Champions League: Σπουδαία πρόκριση - υπέρβαση του ΠΑΟΚ στα play-offs, 2-1 την Μπενφίκα - Στο δρόμο του η Κράσνονταρ  - Media

 

Ένα ακόμα εμπόδιο, και συγκεκριμένα η Κράσνονταρ, έμεινε στον ΠΑΟΚ για να βρεθεί σε όμιλο του Champions League, μετά την εκπληκτική του εμφάνιση και τη νίκη με 2-1 επί της Μπενφίκα στην Τούμπα.

Η ομάδα του Φερέιρα, με άριστη τακτική, “χτύπησε” τους Πορτογάλους στο β’ μέρος με δυο γκολ στο 63′ και το 74′  από τους Γιαννούλη και Ζίφκοβιτς, με την Μπενφίκα να μειώνει με τον Σίλβα στο 90+4′.

Στο 29′ η Μπενφίκα είχε δοκάρι μετά από χτύπημα φάουλ του Πίζι. Το α’ ημίχρονο του νοκ άουτ αγώνα για τον γ’ προκριματικό ολοκληρώθηκε με την πορτογαλική ομάδα να έχει την κατοχή μπάλας και τις καλύτερες στιγμές (0-0).  

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τους Ζίβκοβιτς κάτω από τα γκολπόστ, Μιχαηλίδη, Ίνγκασον και Βαρέλα στην άμυνα, τον Κρέσπο δεξί φουλ μπακ, τον Γιαννούλης αριστερό, τους Σβαμπ-Ελ Καντουρί στον άξονα. Πέλκας και Τζόλης, τέλος, ήταν πίσω από τον Άκπομ.

Για τα play-offs, o πρώτος αγώνας θα γίνει στο Κρασνοντάρ στις 22 Σεπτεμβρίου, ενώ το δεύτερο ματς θα διεξαχθεί στην Τούμπα στις 30 Σεπτεμβρίου. Και οι δύο αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 22:00.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:45