21/10/2020 19:55:54

Οπαδοί του Τραμπ προκάλεσαν νεαρό επειδή ήταν μαύρος και έφαγαν της χρονιάς τους – Ανάμεσα τους και μια ηλικιωμένη 84 ετών (Video)

Οπαδοί του Τραμπ προκάλεσαν νεαρό επειδή ήταν μαύρος και έφαγαν της χρονιάς τους – Ανάμεσα τους και μια ηλικιωμένη 84 ετών (Video)  - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στο Aliso Viejo της Καλιφόρνια. Ο Alvin Gary Shaw, 33 ετών, αντιμετώπισε μια ομάδα υποστηρικτών του Τραμπ. Ο μάυρος άνδρας περνούσε από το σημείο της συγκέντρωσης και δίχως αφορμή και αιτία οι οπαδοί του Τραμπ άρχισαν να τον χλευάζουν και να τον γιουχάρουν. 
Δεν ήθελε και πολύ να γίνει το κακό. Ό άνδρας επιτέθηκε σε μια ομάδα οπαδών του Τραμπ και άρχισε να τους χτυπάει. Ανάμεσα τους και μια ηλικιωμένη 34 ετών. Κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε και ο άνδρας έβγαλε μαχαίρι. 
Τότε έπεσε επάνω του ένας άλλος άνδρας 64 ετών συνταξιούχος αστυνομικός και τον αφόπλισε. Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον μαύρο άνδρα είναι η κατοχή όπλου και η επίθεση. Μάταια προσπαθούσε να εξηγήσει ότι προκλήθηκε. 
Ήταν ο λόγος ενός μαύρου απέναντι στο λόγο τριών οπαδών του Τραμπ και μάλιστα λευκών. Πάντως σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι οπαδοί του Τραμπ, ο μαύρος άνδρας ήταν εκείνος που τους προκάλεσε. Πέρασε λέει επιδεικτικά από μπροστά τους καπνίζοντας ένα πούρο και με την καύτρα του επιχείρησε να κάψει το πρόσωπο του Τραμπ από μια αφίσα. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.