search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:54
MENU CLOSE

Για «ψυχρή εκτέλεση» μιλούν οι περιπτεριούχοι: «Άλλο κλείνω τα περίπτερα και άλλο απαγορεύω την πώληση αλκοόλ»

25.09.2020 17:47
5153296.jpg

 

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Περιπτερούχων, Θεόδωρος Μάλλιος μίλησε στο enikos.gr και έστρεψε τα βέλη του κατά της Κυβέρνησης και όχι τόσο των λοιμωξιολόγων κάνοντας λόγο για μία απόφαση που «εκτελεί» τον κλάδο.

Ο κ. Μάλλιος, ταυτόχρονα, υποστήριξε πως είναι μία απόφαση που διακατέχεται από άκρατο παραλογισμό επισημαίνοντας πως δείχνει την ανικανότητα του κράτους να ελέγξει την πώληση του αλκοόλ που συνοδεύεται από συγχρωτισμό στις πλατείες.

«Πάρα πολύ ωραία, μοναδικά, απίθανα, εξαιρετικά», ήταν το αρχικό με δόση ειρωνείας σχόλιο του κ. Μάλλιου για το μέτρο που ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

«Ζούμε έναν άκρατο παραλογισμό και η απόφαση διακατέχεται από παραλογισμό», είπε ακόμη ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Περιπτερούχων.

«Άλλο κλείνω τα περίπτερα και άλλο απαγορεύω την πώληση αλκοόλ, προκειμένου να μην τα παίρνουν οι πολίτες και συγκεντρώνονται στις πλατείες», επισήμανε ο κ. Μάλλιος. «Οι κυβερνώντες δεν μπορούν να ελέγξουν τον συγχρωτισμό και πήραν μία απόφαση που συνιστά “ψυχρή εκτέλεση”», είπε ακόμη ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Περιπτερούχων.

«Οι αποφάσεις της Κυβέρνησης για τα μέτρα θυμίζουν το “πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι”», είπε ακόμη ο κ. Μάλλιος, ο οποίος εξέφρασε και τον προβληματισμό του για το πώς θα αντεπεξέλθουν στα μέτρα τα περίπτερα 24ωρης λειτουργίας λέγοντας χαρακτηριστικά πως «πολλά περίπτερα που λειτουργούν 24 ώρες δεν έχουν καν καπάκια για να κλειδώσουν τα ψυγεία. Πώς θα προστατεύσουν αυτοί τις περιουσίες; Θα βάλουν τα προϊόντα στο αμάξι και θα πάρουν το αυτοκίνητο στην κρεβατοκάμαρα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:51