search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:39
MENU CLOSE

Στα Χανιά βόλταραν οι Γάλλοι που απέδρασαν από το ξενοδοχείο καραντίνας

30.09.2020 09:09
Στα Χανιά βόλταραν οι Γάλλοι που απέδρασαν από το ξενοδοχείο καραντίνας - Media

 

Eντοπίστηκαν τελικά από την αστυνομία, οι δύο άνδρες που…»απέδρασαν» από το ξενοδοχείο καραντίνας στα Μεγάλα Χωράφια στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για δύο Γάλλους, ηλικίας , 32 και 33 ετών, οι όποιοι μάλιστα εντοπίστηκαν να περπατούν σε κεντρικό δρόμο των Χανίων, έως ότου οδηγηθούν, συνοδεία της αστυνομίας, πίσω στο ξενοδοχείο καραντίνας .

Οι δύο Γάλλοι που χθες το βράδυ, επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ αυτοκίνητο και έγιναν καπνός, εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό αμέσως μετά την άφιξη τους στο αεροδρόμιο των Χανιών, με αποτέλεσμα να τεθούν σε περιορισμό 14 ημερών.

Εκείνοι όμως , επέλεξαν να μην υπακούσουν στις σχετικές οδηγίες, μπήκαν στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο τους και έκαναν αμέριμνοι τη βόλτα τους στα Χανιά, με την αστυνομία να τους αναζητά και να τους οδηγεί, λίγο αργότερα, πίσω στο ξενοδοχείο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:37