search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:53
MENU CLOSE

Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδοποιός του Έλβις Πρίσλεϊ

30.09.2020 14:33
Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδοποιός του Έλβις Πρίσλεϊ - Media

 

Ο Mac Davis, ένας θρύλος της μουσικής, πέθανε σε ηλικία 78 ετών, μετά από χειρουργική επέμβαση καρδιάς στο Νάσβιλ.

Η οικογένεια του τραγουδιστή εξέδωσε ανακοίνωση την Τρίτη, αποκαλύπτοντας ότι έπεσε «σοβαρά άρρωστος» μετά την επέμβαση, αν και τώρα ο διευθυντής του Jim Morey επιβεβαίωσε το θάνατό του σε μια δήλωση στη σελίδα του στο Facebook.

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνω το θάνατο του Mac Davis. Ήταν περιτριγυρισμένος από την αγάπη της ζωής του και σύζυγό του 38 ετών, τη Λίζα, και τους γιους του Σκοτ, Νώε και Κόντι» είπε.

«Ο Mac είναι πελάτης μου για πάνω από 40 χρόνια και το πιο σημαντικό .. ο καλύτερος φίλος μου. Ήταν ένας θρύλος της μουσικής, αλλά το πιο σημαντικό έργο του ήταν ότι ως αγαπημένος σύζυγος, πατέρας, παππούς και φίλος», πρόσθεσε.

«Θα μου λείψει το γέλιο για τις πολλές περιπέτειες μας στο δρόμο και την διορατική αίσθηση του χιούμορ του. Όταν υπήρχε μια δύσκολη απόφαση που μου έπαιρνε, μου είπε συχνά «Αποφασίζεις .. Πάω στο γήπεδο του γκολφ!» «Αστειεύτηκε ο Morey.

Ο μακροχρόνιος διευθυντής του τραγουδιστή-τραγουδοποιού τελείωσε τη δήλωσή του με ένα στίχο από το τραγούδι του I Believe In Music.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:51