23/10/2020 10:56:57

Μία Καλίφα: Εγκατέλειψε το πορνό, για να... επιστρέψει σε αυτό; (Photos)

Μία Καλίφα: Εγκατέλειψε το πορνό, για να... επιστρέψει σε αυτό; (Photos) - Media

 

H Μία Καλίφα η αμερικανολιβανέζα celebrity και πρώην πορνοστάρ μπορεί να διέγραψε μια σύντομη, αλλά άκρως εντυπωσιακή, τροχιά στο χώρο της «διασκέδασης ενηλίκων», ωστόσο, όταν μετά από ελάχιστους μήνες εγκατέλειψε το χώρο, η ίδια αποκήρυξε και το πορνό και την καριέρα της σε αυτό.

Μάλιστα, ως celebrity έχει εκφράσει πλειστάκις προειδοποιήσεις προς άλλες νέες γυναίκες να μην εμπλακούν με το χώρο, ενώ έχει ζητήσει και από τις εταιρείες να αποσύρουν από όλα τα μέσα τις πορνογραφικές σκηνές που είχε γυρίσει στο παρελθόν.

Όλα αυτά ήταν που προκάλεσαν την έκπληξη και οργή των απανταχού φανς της όταν σε μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μία Καλίφα εμφανίζεται να τρώει σούσι και να έχει μπροστά της ανοιχτό υπολογιστή στην ιστοσελίδα OnlyFans.

H ιστοσελίδα αυτή είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη ανάμεσα στις πορνοστάρ, καθώς τους επιτρέπει να μοιράζονται -επί πληρωμή- οπτικό υλίκό με τους φανς τους, χωρίς να υπάρχουν οι «μεσάζοντες» της βιομηχανίας του πορνό (παραγωγοί, μάνατζερ, κλπ).

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολύς κόσμος σκέφθηκε ότι η Καλίφα μέσω του OnlyFans επιστρέφει στο πορνό, παρά το γεγονός ότι η ίδια είχε ασκήσει κριτική στο site για τις τακτικές του κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.
 
H ίδια αμύνθηκε λέγονγτας ότι ο λογαριασμός της στο OnlyFans δεν θα περιέχει «πιπεράτο» περιεχόμενο, αλλά απλώς η ίδια θα πουλάει φωτογραφίες και video από την καθημερινότητά της σε όσους είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν την μηνιαία συνδρομή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.