search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:58
MENU CLOSE

Τέλος ο Παπουτσής από την Παγκόσμια Τράπεζα – Ποιος θα τον αντικαταστήσει

05.10.2020 06:18
Τέλος ο Παπουτσής από την Παγκόσμια Τράπεζα - Ποιος θα τον αντικαταστήσει - Media

 

Έχουν περάσει εφτά χρόνια από τότε που ο Χρήστος Παπουτσής μετέβη στην Ουάσιγκτον και ανέλαβε τα καθήκοντα του senior advisor στην Παγκόσμια Τράπεζα. 

Όπως γράφει ο «Βηματοδότης»: «Κοντεύαμε να τον ξεχάσουμε στην Ουάσιγκτον, αλλά στο τέλος Οκτωβρίου ο 67ετής κ. Παπουτσής αφυπηρετεί και επιστρέφει στην Ελλάδα γεμάτος, όπως λέει, πλούσιες εμπειρίες και παραστάσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι μπόρεσε να συνεργαστεί άρτια ακόμα και με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σε εποχές που η Ελλάδα ήταν το μαύρο πρόβατο στη διεθνή οικονομική σκηνή. Μαθαίνω πως ο αντικαταστάτης του κ. Παπουτσή είναι νέος και επιτυχημένος στον τομέα του και έχει γνώση των διεθνών οικονομικών σχέσεων. Αποτελεί δε προσωπική επιλογή του Μαξίμου και όχι επιλογή του υπουργείου Οικονομικών ή του υπουργείου Ανάπτυξης. Καλή του επιτυχία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:58