search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:37
MENU CLOSE

Στην Ελλάδα την Πέμπτη η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν – Αρκεί να μην έχει κορωνοϊό

05.10.2020 10:21
Στην Ελλάδα την Πέμπτη η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν – Αρκεί να μην έχει κορωνοϊό - Media

 

Εαν είναι αρνητική στον κορωνοϊό και καταφέρει να βγει από την καραντίνα, η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, θα έρθει στην Ελλάδα την προσεχή Πέμπτη. Σύμφωνα με το πρόγραμμά της, θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, όπως αναφέρει το Έθνος.

Η Πρόεδρος της Κομισιόν τέθηκε σε καραντίνα, αφού την περασμένη Τρίτη, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Πορτογαλία, συμμετείχε σε συνάντηση με πρόσωπο που αποδείχθηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Το πρώτο τεστ στο οποίο υπεβλήθη την περασμένη Πέμπτη ήταν αρνητικό και η καραντίνα της θα κρατήσει – σύμφωνα με τα νέα μέτρα του Βελγίου – έως το πρωί της Τρίτης 6 Οκτωβρίου, αν βγει αρνητικό και το δεύτερο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε σήμερα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:37