search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:11
MENU CLOSE

O Αναγνωστόπουλος απαντά στον Παπανώτα: «Δε θα απολογηθώ σε έναν άνθρωπο που δεν έχει ιδέα…» (Video)

13.10.2020 09:28
O Αναγνωστόπουλος απαντά στον Παπανώτα: «Δε θα απολογηθώ σε έναν άνθρωπο που δεν έχει ιδέα...» (Video) - Media

 

Μέσα από δύο αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε με μπόλικη δόση ειρωνείας το γεγονός ότι η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φωτογραφήθηκαν και μίλησαν στο Down Town, το περιοδικό δηλαδή που εκδίδουν οι ίδιοι.

«Δεν έχω λόγια!!! Η Νάνσυ δίνει συνέντευξη στο…περιοδικό της, το Down Town!!!! Και όχι μόνο αυτό! Η λεζάντα γράφει » η καλή τηλεόραση έχει την υπογραφή τους»… της (μα ποιας άλλης???) ιδίας της ιδιοκτήτριας- συνεντευξιαζόμενης, ε και παρεμπιπτόντως του, ήρωα ομολογουμένως, συμπαρουσιαστή… Θα μου πεις αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει… Θα σου απαντήσω, όλα πρέπει να έχουν όριο… Και επίπεδο. Φαντάζομαι κάθε πρωί τη Νάνσυ να φτύνει στον καθρέφτη της μην αυτοματιαστεί… Τι να πω!!!!! Κάθε σελίδα και καημός!!! Είχε και καλύτερο στην επόμενη σελίδα. Η Νάνσυ με τους παρατρεχάμενους το παίζει…Beatles!!!!!!! Φυσικά πρώτη περνάει τη γνωστή διάβαση, μα ποια άλλη, η ίδια!!!! Θα τρίζουν τα κόκαλα του μακαρίτη του Τζαν… ΤΟΥ John Lennon καλέ… Μη σου πω ότι θα σηκωθεί ο εκλιπών να το λύσει…»» έγραψε χαρακτηριστικά 

Οι δύο παρουσιαστές, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “ευτυχείτε” έδωσαν τη δική τους απάντηση. 

«Δεν θα απολογηθώ γι’ αυτό, όταν είμαστε 25 χρόνια στη δουλειά κι έχουμε κάνει δεκάδες χιλιάδες συνεντεύξεις. Δεν θα απολογηθώ και σε έναν άνθρωπο που δεν έχει ιδέα από τα περιοδικά. Άλλο πράγμα η τηλεόραση, άλλο πράγμα τα περιοδικά», είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να προσθέτει χαριτολογώντας: «Κάθε πρωί φτήνω τον καθρέφτη μου. Όχι μόνο εγώ, βάζω και τους άλλους» και πρόσθεσε: «Δεν πειράζει. Αλήθεια, δεν πειράζει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10