search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:41
MENU CLOSE

Δημήτρης Σταρόβας: «Στα social media οι… τίποτες ξαφνικά αποκτούν λόγο» (Video)

04.11.2020 07:18
Δημήτρης Σταρόβας: «Στα social media οι... τίποτες ξαφνικά αποκτούν λόγο» (Video) - Media

 

Στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Σημείο Συνάντησης» βρέθηκαν ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Κώστας Σπυρόπουλος αναφερόμενοι μεταξύ άλλων στα social media και την απήχηση που έχουν στις μέρες μας. Μάλιστα, ο Δημήτρης Σταρόβας εξέφρασε την ενόχλησή του για το γεγονός ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να αποκτά φήμη επηρεάζοντας ένα κοινό “δημιουργώντας συνειδήσεις”, με τον Κωστα Σπυθρόπουλο να συμπληρώνει ότι θα έπρεπε να θεσπιστεί ένα νομοθετικό πλαίσιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ήθελα να το κουβεντιάσουμε. Δεν είμαστε νοσταλγοί του παρελθόντος. Ακολουθούμε την τεχνολογία. Όμως προκύπτει ένα σοβαρό θέμα με την κατάσταση που υπάρχει τώρα. Έχει λόγο ο καθένας φτιάχνοντας ένα κανάλι, προφίλ και δεν ξέρεις ποιος είναι. Το θέμα μου είναι ότι ενώ οφείλω να παρακολουθώ την εξέλιξη, υπάρχουν τύποι που μπορεί να έχουν μισό εκατομμύριο followers. Είναι οι τίποτες και έχουν λόγο. Επηρεάζεται ο κόσμος βλέποντας κάτι στον υπολογιστή ή στην τηλεόραση νομίζοντας ότι είναι πραγματικότητα»

Παρακολουθήστε το σχετικό στιγμιότυπο από το 15.50’ του παρακάτω βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:40