search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:10
MENU CLOSE

Πέτρος Τατσόπουλος: «Δε γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου, είμαι αγνώστου πατρός» (Video)

17.11.2020 11:06
Πέτρος Τατσόπουλος: «Δε γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου, είμαι αγνώστου πατρός» (Video) - Media

 

 

Στην εκπομπή “Happy Day” μίλησε ο Πέτρος Τατσόπουλος αναφερόμενος μεταξύ άλλων στη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, το βιβλίο που έγραψε αλλά και την υιοθεσία του.

«Δεύτερη ευκαιρία. Μετά το ανεύρυσμα νιώθεις ότι μηδενίζει το κοντέρ και πας από την αρχή. Είμαστε ένας ασήμαντος πλανήτης, σε ένα ασήμαντο ηλιακό σύστημα στην άκρη του σύμπαντος ανάμεσα σε δισεκατομμύρια γαλαξίες. Μετά το χειρουργείο είχα παραισθήσεις. Έβλεπα έναν κοντό με κοτσίδα που ήθελε να με πνίξει…Αυτό δεν σημαίνει ότι “περνάς απέναντι”.

Μου πήρε πολλά χρόνια να γράψω το βιβλίο για την υιοθεσία μου. Υπήρξαν αντιδράσεις από κάποια ετεροθαλή αδέρφια μου γι’ αυτά που έγραφα στο βιβλίο. Γνώρισα τη βιολογική μου μητέρα, τον πατέρα μου δεν τον ξέρω, είμαι αγνώστου πατρός» ανέφερε μεταξύ άλλων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50