17/01/2021 20:45:01

Μητέρα κλείδωσε επί 8 ημέρες σε ένα δωμάτιο με κατσαρίδες και χωρίς νερό το 10χρονο γιο της για να πάει εκδρομή με φίλους της

Μητέρα κλείδωσε επί 8 ημέρες σε ένα δωμάτιο με κατσαρίδες και χωρίς νερό το 10χρονο γιο της για να πάει εκδρομή με φίλους της  - Media

 

Οι γείτονες στο συγκρότημα πολυκατοικιών στο Περεντελκίνο της Μόσχας, άκουγαν τις τελευταίες ημέρες φωνές και κλάματα μικρού παιδιού που καλούσε σε βοήθεια. Στην αρχή δεν ενδιαφέρθηκε κανείς αλλά σύντομα όταν οι εκκλήσεις για βοήθεια δεν σταμάτησαν, κάλεσαν την αστυνομία. 


Οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να μπουν στο διαμέρισμα επειδή ήταν κλειδωμένη η πόρτα και αναγκάστηκαν να την σπάσουν. Τότε έφριξαν με αυτό που είδαν. Ένα διαμέρισμα με κλειδαμπαρωμένα τα παράθυρα, γεμάτο βρωμιά και κατσαρίδες παντού και ένα 10χρονο αγοράκι να κλαίει στη μέση κάποιου δωματίου. 


Το είχε κλειδώσει η μάνα του από 8 ημέρες για να πάει εκδρομή με κάποιους φίλους της. Του είχε αφήσει για φαγητό σκέτο ρύζι και το παιδί βρισκόταν σε άθλια κατάσταση. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ η μητέρα συνελήφθη αμέσως μόλις επέστρεψε σπίτι ύστερα από λίγες ώρες. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.