17/01/2021 17:20:51

Στην Καμπότζη βρήκαν τον τρόπο να μην αρρωσταίνουν από κορωνοϊό – Βάζουν σκιάχτρα μπροστά από τα σπίτια και τον ξορκίζουν (Video)

Στην Καμπότζη βρήκαν τον τρόπο να μην αρρωσταίνουν από κορωνοϊό – Βάζουν σκιάχτρα μπροστά από τα σπίτια και τον ξορκίζουν (Video)  - Media

 

Υπάρχουν χώρες που οι απλοί κάτοικοι ακούν τι έχουν να τους πουν οι ειδικοί και ακολουθούν ευλαβικά τα όσα τους λένε και υπάρχουν και χώρες που οι κάτοικοι θεωρούν ότι η θρησκεία τους και η πίστη τους, πάνω από όλα θα είναι εκείνη που θα τους σώσει από τον κορωνοϊό.
Στην Καμπότζη όμως το πήγαν σε άλλο επίπεδο. Οι κάτοικοι κατασκευάζουν «μαγικά» σκιάχτρα τα οποία βάζουν στις εισόδους των σπιτιών τους και με τον τρόπο αυτό θεωρούν ότι ξορκίζουν το κακό (κορωνοϊό) και δεν αρρωσταίνουν. 
Όπως θα δείτε και στο βίντεο χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Καμποσιανής Εκ Τσανγκ η οποία έχει φτιάξει 2 σκιάχτρα που ονομάζονται «Τινγκ Μονγκ», έξω από το σπίτι της και είναι σίγουρη ότι την προστατεύσουν τόσο από τους δαίμονες όσο και από τον covid 19. 
«Από τότε που έφτιαξα αυτά τα Τινγκ Μονγκ, με βοήθησαν να διώξω μακριά κάθε ασθένεια, συμπεριλαμβανομένου και του κορονοϊού και να σταματήσω τη μετάδοσή του στην οικογένειά μου» λέει η ίδια και συνεχίζει: «δεν ανησυχώ καθόλου μην κολλήσω κορονοϊό»
Πάντως σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των αρχών της χώρας έχουν καταγραφεί μόλις 307 κρούσματα ενώ δεν έχει σημειωθεί κανένας θάνατος. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.