search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:28
MENU CLOSE

Πέθανε ο δήμαρχος Φούρνων Κορσεών, Γιάννης Μαρούσης

05.12.2020 09:54
Πέθανε ο δήμαρχος Φούρνων Κορσεών, Γιάννης Μαρούσης - Media

 

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική αυτοδιοίκηση και η τοπική κοινωνία των Φούρνων Κορσέων, καθώς έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 70 ετών, ο επί 18 χρόνια ο δήμαρχος, Γιάννης Μαρούσης, έπειτα από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο.  

Ο Γιάννης  Μαρούσης γεννήθηκε το 1950. Εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος Φούρνων στις Δημοτικές Εκλογές του 1995 και από  το 2002 εκλεγόταν Δήμαρχος Φούρνων, όπου αφιερώθηκε στην ουσιαστική ανάπτυξη του τόπου του και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Το δήμαρχο και φίλο του αποχαιρετά, μέσω ανάρτησή του, ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος.

«Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε όλοι μας τη δυσαναπλήρωτη απώλεια του συναδέλφου και φίλου Δημάρχου Φούρνων Κορσεών, Γιάννη Μαρούση.  Με το χαμόγελο του παιδιού στα χείλη πάντοτε και ένα καλό λόγο για όλους . Άξιος άνθρωπος, Άξιος αυτοδιοικητικός, οραματιστής και άνθρωπος των πράξεων με πλούσιο έργο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όλους τους Φουρνιώτες. Αιωνία σου η μνήμη Γιάννη Μαρούση», γράφει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:27