search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:57
MENU CLOSE

«Μετωπική» Τζήμερου-Γεωργιάδη για τα βιβλιοπωλεία

11.12.2020 18:32
«Μετωπική» Τζήμερου-Γεωργιάδη για τα βιβλιοπωλεία - Media

 

Με εξαιρετικά σκληρό ύφος σχολίασε ο Θάνος Τζήμερος την απόφαση της κυβέρνησης να επιτρέψει να ανοίξουν τα μικρά βιβλιοπωλεία, «φωτογραφίζοντας» τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ότι εξυπηρετεί με την απόφασή του αυτή συντεχνιακά συμφέροντα.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της «Δημιουργία Ξανά» έγραψε στα social media: «Από όλα τα καταστήματα λιανεμπορίου, ο βιβλιοπώλης επέτρεψε να ανοίξουν μόνο τα βιβλιοπωλεία. Επειδή, λέει, εκπροσωπούν τον πολιτισμό. Δεν πιστεύω να είστε τόσο κακοπροαίρετοι που να πάει το μυαλό σας σε συντεχνιακή αλληλεγγύη, ε;».

Το σχόλιο Τζήμερου προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Ά. Γεωργιάδη, ο οποίος σχολιάζοντας πάνω από το tweet, είπε ότι «ήμουν βέβαιος ότι θα βρισκόταν κάποιος κακοήθης και θα έλεγε ότι άνοιξα τα βιβλιοπωλεία από προσωπικό ενδιαφέρον. Απλώς νόμιζα θα ήταν από την Αριστερά αλλά η κακοήθεια δεν έχει όρια. Προς άρση παρεξηγήσεων εδώ και χρόνια δεν έχω κανένα βιβλιοπωλείο διότι μου τα έκαψαν!…».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:52