search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:08
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής αναβάλλει τον γάμο του για τη Δρόσω – Ο Τάκης εμφανίζεται στο Διαφάνι

17.12.2020 06:57
Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής αναβάλλει τον γάμο του για τη Δρόσω - Ο Τάκης εμφανίζεται στο Διαφάνι - Media

 

Οι Άγριες Μέλισσες εξακολουθούν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με τη σειρά να χαρίζει στην prime time του ΑΝΤ1 υψηλά ποσοστά στην τηλεθέαση. 

Η Δρόσω επέστρεψε στο Διαφάνι μαζί με την αδελφή της, την Ελένη. Μαζί με την Τρούμπα, αποχαιρετώντας τον Τάκη, ο οποίος με τις πράξεις του κατέληξε να είναι καταζητούμενος για τη δολοφονική επίθεση εναντίον του Φιλίππου.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV O’CLOCK, η Δρόσω προσπαθεί να προσαρμόσει ξανά τη ζωή της στο Διαφάνι και να κερδίσει μια θέση στην καρδιά και τη ζωή του μικρού Σέργιου. Ο Κωνσταντής δεν μπορεί να κρύψει πια τα συναισθήματά του, συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να είναι με καμία άλλη γυναίκα και προς έκπληξη όλων ζητά να αναβληθεί ο γάμος του με τη Δόμνα. Αν και λέει μια δικαιολογία σε όλους, η αλήθεια είναι πως θέλει να κερδίσει χρόνο προκειμένου να διεκδικήσει τη Δρόσω. Ξαφνικά, ωστόσο, όλα θα ανατραπούν για ακόμη μια φορά…

Ο Τάκης αποφασίζει να πάει στο Διαφάνι ώστε να αναζητήσει την αγαπημένη του. Για εκείνον η Δρόσω είναι η μία και μοναδική γυναίκα της ζωής του και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να καταφέρουν να είναι μαζί.

Η παρουσία του θα προκαλέσει τη ζήλεια του Κωνσταντή, ο οποίος θέλει πάση θυσία να τον κάνει να φύγει από το χωριό τους και κυρίως από τη ζωή της Δρόσως. Η τελευταία, όμως, είναι πιο μπερδεμένη από ποτέ, καθώς έχει αρχίσει να έχει κι εκείνη συναισθήματα για τον Κωνσταντή, παρόλο που δεν μπορεί να τα εκδηλώσει.

Η Δρόσω φοβάται ότι ο Τάκης θα τα τινάξει όλα στον αέρα, καθώς γνωρίζει το μυστικό της πως ο μικρός Σέργιος είναι γιος της. Ο Τάκης θέλει να δει τη Δρόσω ευτυχισμένη ξανά και πιστεύει πως αυτό θα γίνει αν έχει δίπλα της τον γιο της… Θα πει την αλήθεια;

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:08