search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:34
MENU CLOSE

Χάρης Ρώμας: «Δεν ξέρω ακόμη αν θα θέσω υποψηφιότητα για Δήμαρχος» (Videos)

19.12.2020 13:56
Χάρης Ρώμας: «Δεν ξέρω ακόμη αν θα θέσω υποψηφιότητα για Δήμαρχος» (Videos) - Media

 

Για την περιπέτεια που πέρασε και την καραντίνα μετά την επαφή του με τον Γιώργο Πατούλη που διαγνώσθηκε ως θετικό κρούσμα κορωνοϊού μίλησε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή Dot. του ΣΚΑΙ ο Χάρης Ρώμας. 

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή ενώ αποκάλυψε πως δεν ξέρει «ακόμη αν θα θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος». 

«Μπήκα σε καραντίνα μετά την επαφή μου με τον Περιφερειαρχή Αττικής Γιώργο Πατούλη. Ήταν θετικός και ο Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών.  Φοβήθηκα. Δεν πανικοβλήθηκα ως γιατρός, αλλά αποσυντονίστηκα. Το πρώτο που έκανα ήταν να πάω στο ψυγείο, “λέω ας φάω για να συγκεντρωθώ”. Μπήκαμε σε καραντίνα, κάναμε τα τεστ, έκανα και τα τρία που απαιτεί το πρωτόκολλο και είμαι καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Αναφερόμενος στις επιτυχίες του ο Χάρης Ρώμας είπε: «Έχω δουλέψει σκληρά και στον χώρο και με τον εαυτό μου, για να γίνω καλύτερος άνθρωπος και να αποδεχτώ ότι δεν μπορείς να είσαι αρεστός σε όλους. Έχω κάνει μεγάλες επιτυχίες, αλλά ήμουν υπό αμφισβήτηση».

Μάλιστα δεν δίστασε να αναφερθεί και στην κόντρα με τη Σοφία Μουτίδου. 

 «Η Σοφία άξιζε να είναι στον δεύτερο κύκλο του “Καφέ της Χαράς”» και αποκάλυψε πως πριν από χρόνια είχε πάει στον γάμο της και της είχε κάνει και δώρο το νυφικό της. «Η Σοφία είναι δυνατός άνθρωπος και στέκεται στα πόδια της γερά», ανέφερε.

 

Τέλος, ο Χάρης Ρώμας δήλωσε: «Δεν ξέρω ακόμη αν θα θέσω υποψηφιότητα για Δήμαρχος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:33