search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:52
MENU CLOSE

Στέφανος Κορκολής – Κάρμεν Ρουγγέρη: Η μάχη με τον καρκίνο και σημασία της πρόληψης (Video)

22.12.2020 08:33
Στέφανος Κορκολής - Κάρμεν Ρουγγέρη: Η μάχη με τον καρκίνο και σημασία της πρόληψης (Video) - Media

 

Στο Σημείο Συνάντησης της ΕΡΤ συνομίλησαν, το βράδυ της Δευτέρας, ο Στέφανος Κορκολής και η Κάρμεν Ρουγγέρη αναφερόμενοι στην περιπέτεια που βίωσαν με τον καρκίνο.

«Σε μένα έρχεται και φεύγει. Είναι μία διαρκής μάχη. Το βασικό είναι ότι πρέπει να μάθουμε όλοι μας να κάνουμε προληπτικό έλεγχο. Μπορείς να σωθείς, να προλάβεις. Είναι μία αρρώστια που χτυπά ανεξαιρέτως. Δεν πρέπει να κατεβάσεις τα χέρια και να το δέχεσαι. Εγώ το πολεμάω», τόνισε ο Στέφανος Κορκολής επισημαίνοντας ότι ο καρκίνος είναι ένας συνεχόμενος πόλεμος που δεν τελειώνει ποτέ, υπογραμμίζοντας ότι η περιπέτεια αυτή τον βοήθησε να αποδεσμευτεί από τοξικούς ανθρώπους που είχε στη ζωή του. 

Μιλώντας για τη δική της περιπέτεια, η Κάρμεν Ρουγγέρη αποκάλυψε πως διέγνωσε τον καρκίνο στον μαστό σε αρχικό στάδιο, τελείως συμπωματικά, επισημαίνοντας ότι η πρόληψη σώζει ζωές.

«Εγώ είμαι της πρόληψης και έκανα μία μαστογραφία. Δεν με πήραν στο τηλέφωνο να μου πουν τι συμβαίνει. Μία μέρα τυχαία πήγα να την πάρω και έγραφε μέσα ότι οπωσδήποτε πρέπει να γίνει εγχείρηση για να ελεγχθεί κάτι ύποπτο που βρήκαν. Και πραγματικά το έκανα, ήταν σαν τη μύτη της καρφίτσας, ήταν κακό, ήταν καρκίνος. Το προλάβαμε και ήταν όλα καλά. Η γιατρός μου είπε κάθε 6 μήνες να κάνω εξετάσεις»,ανέφερε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:51