search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:51
MENU CLOSE

Εμβόλιο κορωνοϊού – Τομ Χανκς: Πότε θα εμβολιαστεί με τη σύζυγό του (Videos)

22.12.2020 17:37
Εμβόλιο κορωνοϊού – Τομ Χανκς: Πότε θα εμβολιαστεί με τη σύζυγό του (Videos) - Media

 

Εμβόλιο κορωνοϊού: Ο Τομ Χανκς αποκάλυψε τα σχέδιά του με τη σύζυγό της Ρίτα Γουίλσον για τον εμβολιασμό κατά της νόσου COVID-19 την κατάλληλη περίοδο, στο επεισόδιο της Δευτέρας της εκπομπής «Today show».

«Θα το κάνουμε αφού πρώτα το κάνουν όλοι όσοι πραγματικά πρέπει», δήλωσε για το εμβόλιο του κορωνοϊού ο 64χρονος  ηθοποιός, ύστερα από εννέα μήνες αφότου εκείνος και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον ανακοίνωσαν ότι και οι δύο ήταν θετικοί στον κορωνοϊό, τον Μάρτιο.

Ο Τομ Χανκς είπε ότι όταν εμβολιαστεί, θα το κάνει δημοσίως για να ενθαρρύνει και άλλους τον κάνουν, μια υπόσχεση που έχουν δώσει και οι πρώην Αμερικανοί πρόεδροι Μπαράκ Ομπάμα, Τζορτζ Μπους και Μπιλ Κλίντον.

Η μάχη με τον κορωνοϊό

 

Τόνισε ότι μια κρίσιμη πτυχή της μάχης του με τον κορωνοϊό ήταν ότι αυτός και η Ρίτα Γουίλσον είχαν τεθεί σε καραντίνα για να εξουδετερώσουν την εξάπλωση του ιού.

«Νομίζω ότι αυτό ήταν πολύ πιο σημαντικό, καθώς το δεύτερο μισό της φόρμουλας για τη νόσο COVID-19, ήταν ότι δεν το μεταδώσαμε σε κανέναν», είπε ο Χανκς.

«Καραντίνα, φορούσαμε μάσκες και εξακολουθούμε να το κάνουμε, όχι μόνο για να μην κολλήσουμε αλλά να μην το μεταδώσουμε σε κάποιον».

Ο Τομ Χανκς είπε ότι αυτός και η Ρίτα Γουίσλον αντιμετώπισαν «20 ζόρικες μέρες» στην αρχική τους μάχη με τον ιό και έκτοτε έχουν δωρίσει αίμα για να βοηθήσουν τους ερευνητές μετά την ανακάλυψη αντισωμάτων στους οργανισμούς τους.

Ο Χανκς αποκάλυψε την κατάσταση της υγείας του και της Γουίλσον στις 11 Μαρτίου, την ίδια μέρα ο σταρ του ΝΒΑ Ρούντι Γκόμπερτ βρέθηκε θετικός στον ιό, κλείνοντας το ΝΒΑ για μήνες.

«Γειά σας παιδιά. Η @ritawilson και εγώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εδώ κάτω που μας φροντίζουν τόσο καλά», είχε γράψει στα κοινωνικά μέσα.

«Είμαστε θετικοί στην Covid-19 και είμαστε απομονωμένοι, οπότε δεν το διαδίδουμε σε κανέναν άλλο. Υπάρχουν εκείνοι που θα μπορούσαν να αποκτήσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια» συμπλήρωσε.

Εκείνη την εποχή, ο Χανκς και η Γουίλσον νοσηλεύτηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Gold Coast στην Αυστραλία, όπου γύριζε μια ταινία. «Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε όλοι να κάνουμε για να το ξεπεράσουμε ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών και φροντίζοντας τον εαυτό μας και ο ένας τον άλλον, όχι;» είπε.

Ο Χανκς φάνηκε να προωθεί την τελευταία του ταινία «News of the World», η οποία κάνει ντεμπούτο την Ημέρα των Χριστουγέννων στο Netflix.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03