search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:05
MENU CLOSE

Σύψας: «Αν δεν προσέξουμε, θα έχουμε πρόβλημα τον Ιανουάριο – Κάθε παρενέργεια του εμβολίου καταγράφεται»

24.12.2020 07:13
Σύψας: «Αν δεν προσέξουμε, θα έχουμε πρόβλημα τον Ιανουάριο - Κάθε παρενέργεια του εμβολίου καταγράφεται» - Media

 

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο λοιμωξιολόγος Νικόλαος Σύψας ο οποίος μιλώντας στο Mega, επισήμανε ότι οι χθεσινές εικόνες στους δρόμους είναι ιδιαίτερα προβληματικές καθώς θυμίζουν αντίστοιχες συμπεριφορές που στο Λονδίνο είχαν οδηγήσει σε σκληρό lockdown.

«Είναι σημαντικό να αυτοσυγκρατηθούμε λίγο αυτές τις ημέρες, αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα τον Ιανουάριο. Είναι κρίμα όλη αυτή η προσπάθεια που κάνουμε τόσο καιρό να πάει χαμένη» τόνισε.

Στις 4-5 Ιανουαρίου η απόφαση για τα σχολεία

Τα επιδημιολογικά στοιχεία που θα είναι διαθέσιμα λίγες μέρες πριν είναι αυτά που θα δείξουν πότε πρόκειται να ανοίξουν τα σχολεία υπογράμμισε.

 «Θα το δείξουν τα επιδημιολογικά στοιχεία στις 4-5 Ιανουαρίου αν θα ανοίξουν τα σχολεία. Γι΄αυτό θα πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια ώστε εκείνες τις ημέρες το άνοιγμα των σχολείων να είναι εφικτό. Προτεραιότητα μας είναι το άνοιγμα των δημοτικών και κλιμακωτά θα ανοίξουν και οι υπόλοιπες βαθμίδες εκπαίδευσης» δήλωσε χαρακτηριστικά

 

«Καταγράφεται κάθε παρενέργεια του εμβολίου»
 

Αναφερόμενος στην πρεμιέρα των εμβολιασμών για την Ελλάδα στις 27 Δεκεμβρίου ο κ. Σύψας μεταξύ άλλων σημείωσε:

«Κάθε παρενέργεια του εμβολίου καταγράφεται, σταδιακά το εμβόλιο είναι απόλυτα ασφαλές, και πολύ πιο ασφαλές από όλα όσα έχουμε κάνει στην παιδική μας ηλικία. Είναι η μόνη διέξοδος, ένα θείο δώρο που θα μας βγάλει από την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:05