search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:46
MENU CLOSE

Συρίγος (ΝΔ) για Folli Follie: Δεν θα έρθει το θέμα στη Βουλή – Δεν φαίνεται να εμπλέκονται υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ

24.12.2020 17:42
Συρίγος (ΝΔ) για Folli Follie: Δεν θα έρθει το θέμα στη Βουλή – Δεν φαίνεται να εμπλέκονται υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ - Media

 

Αποστάσεις από τα όσα λέγονται για την υποτιθέμενη εμπλοκή υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση της Folli Follie, κράτησε ο γαλάζιος βουλευτής Άγγελος Συρίγος, μιλώντας στο Blue Sky.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, «Δεν θα έρθει στην Βουλή με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Δεν φαίνονται να εμπλέκονται άτομα τα οποία ήταν εν ενεργεία υπουργοί εκείνη την περίοδο. Άρα δεν τίθεται θέμα να έρθουν στην Βουλή γι’ αυτό το λόγο και δεν είναι εν ενεργεία βουλευτές».

Άλλα λέει ο Πέτσας

Σημειώνεται ότι την Τρίτη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, είχε δηλώσει στον ΑΝΤ1 πως η υπόθεση της Folli Follie αναγκαστικά θα διαβιβαστεί στη Βουλή μέσα στις επόμενες ημέρες από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, καθώς εμπλέκοντα πολιτικά πρόσωπα.

Μηνύσεις από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Μηνυτήρια αναφορά κατά του στελέχους της Folli Follie, Νικολάου Σάκκου, και κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση κατέθεσε το πρωί της Τετάρτης στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα τα πολιτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Φλαμπουράρης, Αλέξης Χαρίτσης και Σταύρος Αραχωβίτης.

Μετά την κατάθεση της μήνυσης, ο A. Φλαμπουράρης δήλωσε: «Καταθέσαμε μια μήνυση για να λάμψει η αλήθεια. Να αποδειχθεί ότι η προσπάθεια, η οποία γίνεται, κατασυκοφάντησης και των προσώπων μας και για να θίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:45