search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:00
MENU CLOSE

Σκουρλέτης: Δεν μπορεί να είναι άλλοθι ο εμβολιασμός για να μην ενισχυθεί το δημόσιο σύστημα υγείας

27.12.2020 17:52
Σκουρλέτης: Δεν μπορεί να είναι άλλοθι ο εμβολιασμός για να μην ενισχυθεί το δημόσιο σύστημα υγείας - Media

 

Μέχρι να εμβολιαστεί το σύνολο του πληθυσμού, απαιτούνται παράλληλες δράσεις με τη διατήρηση των μέτρων προστασίας και την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας, τόνισε ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, βουλευτής Επικρατείας, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020, στον ΣΚΑΪ 100.3.

Ο Πάνος Σκουρλέτης διαπίστωσε επίσης τη σημαντική δημοσκοπική απώλεια εμπιστοσύνης προς τους χειρισμούς της κυβέρνησης, σε σχέση με την περασμένη άνοιξη και παρατήρησε ότι για να μετατραπεί αυτό σε ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απαιτείται η κατάθεση  αποτελεσματικών, εναλλακτικών προτάσεων, που θα δίνουν λύσεις στα προβλήματα των πολλών και όχι των λίγων ισχυρών. 

«Ο Κόσμος θα είναι πολύ διαφορετικός μετά την πανδημία. Πολλά πράγματα θα αλλάξουν, άρα χρειάζονται και νέες απαντήσεις», πρόσθεσε. Αναφερόμενος στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είπε ότι θα πραγματοποιηθεί μόλις οι συνθήκες επιτρέψουν τη διεξαγωγή του με τους όρους ενός δημοκρατικού κόμματος, με ευρύ διάλογο, ανταλλαγή ιδεών και συνθέσεις απόψεων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:54